More


  Amical: Olimpia – FC Bihor 1-1 / Egal echitabil

  =

  3

  Pe o căldură sufocantă, FC Olimpia a jucat ieri la Satu Mare un amical cu FC Bihor. A fost primul meci în faţa propriilor suporteri după instalarea orădeanului Cosmin Bodea pe banca tehnică a galben-albaştrilor.

  Partida s-a încheiat la egalitate, 1-1, un rezultat echitabil ţinând cont de ce s-a petrecut pe teren. Cele două echipe şi-au împărţit reprizele, Olimpia a dominat prima parte când a şi marcat şi a avut o posesie superioară, în schimb, FC Bihor a adus după pauză în teren rezerve ceva mai motivate.
  Revenind la meci, Heil a deschis scorul în minutul 28, acesta marcând cu o lovitură de cap după un corner bătut de Bujor. Până la pauză bihorenii au replicat prin Achim şi Mihuţ, dar şuturile acestora au fost blocate de portarul Anca-Trip.
  Intrat în teren după pauză, Boştină putea face 2-0 dar lovitura sa de cap s-a dus puţin peste poarta lui Fildan. Golul egalizator a venit în minutul 78 când Nichita, singur cu poarta goală, nu greşeşte ţinta, la o fază la care defensiva noastră a părut visătoare. Spre final oaspeţii puteau chiar să câştige, dar Şuta, intrat şi el în partea a doua, a blocat şutul lui Sorian.
  De remarcat că antrenorii celor două echipe, Cosmin Bodea şi Alexandru Pelici au folosit toţi jucătorii pe care i-au avut la dispoziţie, doar portarul oaspeţilor bifând toate cele 90 de minute.
  Antrenorul grupării sătmărene s-a declarat mulţumit de prima repriză, în schimb a recunoscut că în partea a doua jucătorii care au intrat pe teren nu s-au ridicat la nivelul adversarului. “Cu puţină atenţie în ultimii 20 de metri puteam evita acel gol primit. S-a văzut oboseala la Muntean şi Iuhas, jucători care au evoluat toate minutele în amicale. Dar noi nu ne-am pregătit pentru acest amical ci pentru startul sezonului şi acolo trebuie să fim în formă“, a spus tehnicianul Olimpiei.
  Olimpia va juca cu echipa a doua vineri la CSM Sighet, iar prima echipă va întâlni sâmbătă la Sântandrei formaţia locală proaspăt promovată în Liga a III-a.
  Olimpia: Anca – Muntean, Bălău, Heil, Iuhas, Svarczkopf, Bic, Laso, Gavrilescu, Apostu, Bujor. Au mai intrat Şuta, Burlacu, Mureşan, Villand, Boştină, Neagu, Faur, Feier, Marinaş, Micaş şi Petrache.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img