More


  Istvan Kovacs, cu prestaţii remarcabile în Ungaria

  - Advertisement -

  UEFA l-a delegat pe arbitrul născut la Carei, Istvan Kovacs, că conducă meciuri de la Campionatul European de fotbal Under 19, organizat de ţara vecină, Ungaria.
  Turneul Euro Under 19 a ajuns la cea de-a 19-a ediţie şi a avut loc în Ungaria, în oraşele Budapesta, Gyor, Papa şi Felcsut. Turneul a început de pe 19 iulie, iar astăzi va avea loc finala în direct pe EuroSport. Istvan Kovacs de profesie profesor de educaţie fizică şi sport are 30 de ani şi a primit din partea forului continental două meciuri în grupe, Portugalia – Israel, 3-0 şi Bulgaria – Ucraina, 0-1.
  Arbitrajele excepţionale din primele două partide i-au adus “centralului” o delegare surpriză, la una din cele două semifinale. Acesta a condus de la centru meciul dintre Portugalia şi Serbia, terminat 0-0 după timpul regulamentar şi cele două reprize de prelungiri. După executarea loviturilor de departajare, Portugalia a câştigat cu 4-3 şi şi-a asigurat prezenţa în finala turneului care se va disputa astăzi de la ora 20:00, la Budapesta. Germania va fi adversara Portugaliei în finala transmisă în direct de EuroSport.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img