More


  Scandări xenofobe la adresa arbitrului Istvan Kovacs

  - Advertisement -

  Flavius Stoican, antrenorul echipei Dinamo, continuă ”războiul” cu arbitrul Istvan Kovacs.
  Partida Concordia Chiajna – Dinamo 0-0, disputată vineri seară, în etapa a 5-a a Ligii I la fotbal, s-a lăsat cu scandal. ”Câinii roşii” au terminat meciul cu un om în minus, Valentin Lazăr fiind eliminat în minutul 74, iar în prelungirile partidei, antrenorul Flavius Stoican a fost şi el trimis în tribună, pentru proteste. Totodată, arbitrul Istvan Kovacs a întrerupt meciul preţ de câteva minute, acuzând scandările xenofobe ale fanilor dinamovişti.

  ”Kovacs e arogant, se crede Dumnezeu”, a explodat Flavius Stoican, la finalul meciului cu Concordia. ”Cum se analizează el acasă, dacă se analizează? Lumea a început să scandeze, a spus că opreşte jocul. L-am întrebat: «Ce faceţi?», aşa vorbeam cu el… Păi, merita? Îşi dă prea mare importanţă, are un comportament care lasă mult de dorit. Pe tunel, mă provoca, îmi spunea să-i mai zic câte ceva, ca să aibă ce scrie în raport! I-am zis să se corecteze, dacă vrea să ajungă mare. Nu mă interesează ce scrie arbitrul în raport, important e să ajungem noi mari”, a declarat Flavius Stoican.

  Noi suntem de părere că asemenea gesturi ale suporterilor dinamovişti nu îşi au locul pe un teren de fotbal, mai ales că meciul nu s-a jucat în Ştefan cel Mare. Iar deciziile luate au fost cele care se impuneau.

  Chiar dacă Flavius Stoican nu are o părere prea bună despre arbitrul careian, acesta este foarte apreciat de UEFA, fiind trimis recent să oficieze în Ungaria la Campionatul European Under 19 dar şi în preliminariile Ligii Europa, la Rosenborg.
  Daniel C.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img