Baschet / Primul antrenament oficial al CSM-ului3

Vacanţa s-a încheiat şi pentru baschetbalistele de la CSM Satu Mare. Cu un nou antrenor şi staff tehnic, 11 sportive au efectuat ieri primul antrenament oficial după pauza competiţională.

Pe lângă sportive au fost prezenţi preşedintele Valer Neagu, preşedintele secţiei de baschet, Florin Mureşan, antrenoarea Adriana Pricop, secunda Lavinia Năstruţ, directorul tehnic Iulian Sin şi preparatorul fizic Gheorghe Fulop. În această săptămână antrenamentele se vor axa pe o bună pregătire fizică, urmând ca între 11 şi 14 septembrie echipa sătmăreană să dispute mai multe meciuri amicale.
Pe 11 fetele se vor deplasa la Arad, pentru un amical cu ICIM, iar din 12 vor participa la un turneu în Timişoara, unde mai participă echipa gazdă, dar şi o formaţie din Serbia.
La început de drum, Adriana Pricop şi-ar dori ca echipa să intre în play-off-ul Ligii Naţionale. “Sper să facem treabă bună la echipă şi să reuşim să terminăm sezonul în primele opt. Cu străinele încă nu am apucat să stau de vorbă, dar cu siguranţă vor aduce un plus echipei“, a completat Pricop.
Aşadar, la primul antrenament au fost prezente sătmărencele Eniko Laza, Flavia Ferenczi, Renata Szmutku, Andreea Orosz (Olah), junioarele Diana Moldoveanu, Valentina Bolba, Andra Neşte şi Teodora Vasile, Andreea Pop, Stephanie Sension şi Toccara Ross.
A lipsit motivat Bianca Voica, aceasta având de susţinut nişte examene, iar Ashley Adams urmează să ajungă joi din America.
La prima vedere echipa poate să se bată cu echipele din Liga Naţională, mai ales că toate formaţiile au loturi echilibrate, poate chiar mai multe străine. Şi aici nu punem în calcul Arad, Târgovişte sau Sepsi, principalele candidate la câştigarea titlului în sezonul 2014-2015.
CSM-ul va debuta în noul sezon în Cupa României pe 20 septembrie cu Rapid, returul urmând să aibă loc pe 23 a lunii. În campionat, prima partidă va avea loc pe 27 septembrie, când CSM-ul va primi vizita celor de la Craiova.

Daniel Chiorean

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts