Recital Orosz şi RossMeci frumos aseară la sala Ecaterina Both, într-un duel al antrenorilor sătmăreni, Adrian Pricop de la CSM, pe de o parte şi Florin Covaciu de la U Cluj-Napoca de cealaltă parte.

Practic eleva şi-a învins fostul antrenor, gruparea sătmăreană câştigând cu 80 la 57.

CSM a cedat doar ultimul sfert, 20-7, 24-13, 23-22 şi 13-15. După înfrângerile de la Braşov şi Galaţi a fost nevoie de o victorie în aventura echipei sătmărene de a se califica în play-off.

Căpitanul Andreea Orosz a fost din nou în formă bună, reuşind un “double-double“ cu 29 de puncte marcate şi zece recuperări. Următoarea pe lista marcatoarelor a fost Toccara Ross, cu 17 puncte, care a evoluat pentru prima dată în faţa propriilor suporteri de la venirea sa la echipa din Satu Mare, la fel ca şi Marija Radovic. Au urmat în ordine “lansatoarea de contra-atacuri“ Ashley Adams-12 puncte, Eniko Laza-8, Flavia Ferenczi-6, Marija Radovic-4, Bianca Voica-3, Luminiţa Manta-1. Au mai evoluat Renata Szmutku, Diana Moldoveanu, Teodora Vasile şi Andreea Pop, care s-a şi accidentat la genunchi.

Urmează o deplasare la Târgovişte, sâmbătă fiind programat un duel între David şi Goliat, unde fostul antrenor al CSM-ului, Dan Fleşeriu se află în postură de gazdă.
Daniel C.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts