Schimb de experienţă între judeţele Bihor, Satu Mare şi Maramureşarbitri

Zilele trecute, la Complexul Hotelier Perla din staţiunea Băile 1 Mai a avut loc un schimb de experienţă între Asociaţiile Judeţene de Fotbal şi Comisiile Judeţene de Arbitri din județele Bihor, Satu Mare şi Maramureş.

În cadrul proiectului organizat de Asociația Cavalerii Fluierului din Oradea au avut loc diferite dezbateri şi discuţii între cele trei delegaţii care au fost reprezentate de şefii AJF – urilor şi CJA – urilor din cele trei judeţe, Valer Vancea şi Cornel Pantea din Bihor, Ovidiu Mazilu şi Istvan Kovacs din Satu Mare, respectiv Cristian Balaj şi Zoltan Szekely, din Maramureş. Pe parcursul seminarului, fiecare AJF și CJA a prezentat modul de organizare, atribuțiile comisiilor, numărul membrilor, modul de organizare și desfășurare a campionatelor (seniori, juniori, ligi și număr de echipe) din fiecare județ, iar la final au avut loc discuții libere pe tema prezentărilor și alte subiecte legate de fotbalul județean.

După discuțiile din sala de conferițe a avut loc un turneu de minifotbal pe cele două terenuri cu gazon sintetic ale complexului Perla. Fiecare selecționată județeană a avut câte două echipe, una cu jucători de peste 35 de ani, iar cealaltă sub 35 de ani. Meciurile s-au jucat pe durata a 2 reprize de câte 10 minute, în sistem fiecare cu fiecare, componența echipelor fiind de 5+1. La finalul competiției, selecționata din Satu Mare de sub 35 de ani a câștigat ambele meciuri jucate în timp ce echipa de peste 35 de ani a pierdut ambele jocuri.

Seara s-a încheiat într-un cadru festiv la o cină ca între colegi.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts