Andreea Orosz, liderul CSM-uluiorosz

Cum la final de an se desemnează sportivii care au avut rezultate bune, ne-am gândit că baschetbalista Andreea Orosz merită menţionată printre aceştia.

Chiar dacă nu apare în topul DJST-ului, sau CSM-ul nu e tocmai sus în clasament, căpitanul Orosz a realizat multe în acest an.

La ultimul meci de campionat din acest an, cel de pe teren propriu cu Phoenix Galaţi, Andreea a fost performera cu 32 de puncte marcate, ducându-şi echipa spre victorie.

În plus, în statisticile FRB apare pe primul loc în topul mediei aruncărilor de la trei puncte, cu un procentaj de 47,7%.

Nu degeaba a fost şi convocată zilele acestea la prima reprezentativă pentru un stagiu de pregătire la Cheile Grădiştei.

Iar Andreea Orosz nu e singura care apare în topul finalului de an. Ashley Adams se află pe locul doi în clasamentul “capacelor“, cu o medie de 1,5 capace pe meci. Mai mult, Eniko Laza stă bine la aruncările libere, situându-se pe locul trei în acest clasament, cu 84,9%.

Echipa sătmăreană, deşi pe locul nouă în Liga Naţională, se află pe prima poziţie în ceea ce priveşte aruncările de trei puncte, cu 36,4% din sufragii.

Nu putem să nu aducem în actualitate că în acest sezon, publicul a fost parcă mai aproape de echipa sătmăreană. Aici îi includem şi pe copiii de la Casa Diana, cei care se bucură la fiecare victorie şi sunt trişti la fiecare înfrângere a fetelor, iar după meci coboară pe parchet pentru a le felicita sau pentru a le îmbrăţişa.
Un an cu bune şi cu rele s-a încheiat, CSM-ul termină pe locul nouă 2014, cu şapte victorii şi opt înfrângeri.
Primul meci din 2015 pentru CSM este programat pe 12 ianuarie, pe teren propriu cu Olimpia Braşov.
Dani C.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts