Eniko Laza şi Ashley Adams, în topurile Ligii NaţionaleAvând în vedere că sezonul regulat de baschet feminin s-a încheiat, au apărut şi statisticile în ceea ce priveşte jucătoarele la diferite categorii. Deşi nu mai e de mult o echipă de temut, totuşi, CSM Satu Mare are două jucătoare în aceste topuri.
Este vorba de Ashley Adams, care a evoluat doar 15 jocuri la Satu Mare dar evoluţiile sale de atunci o menţin încă între primele jucătoare şi Eniko Laza.
Americanca Adams se află pe doi la “capace“ puse, cu o medie de 1,5 pe meci şi un total de 22, fiind devansată doar de Khadijah Whittington, şi ea fostă componentă a CSM-ului. Adams se află pe locul trei şi la capitolul recuperări defensive, cu 104 astfel de intervenţii şi o medie de 6,9 pe meci.
Iar Eniko Laza se află pe locul doi în ceea ce priveşte procentajul aruncărilor libere, cu o medie de 81,6%. Conducătorul nostru de joc a reuşit să marcheze 93 din cele 114 aruncări de care a beneficiat.
Vă reamintim că echipa de baschet va juca pe 19, 22 şi 25 martie, dacă va mai fi nevoie cu Rapid Bucureşti în play-outul Ligii Naţionale.
Dani C.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts