Luceafărul din Decebal a “strălucit“ la Dorolţdecebal

Derby-ul etapei a 17-a a Ligii a IV-a Elite a fost cu siguranţă cel dintre Recolta Dorolţ şi Luceafărul Decebal. Echipa pregătită de Cosmin Iuhas aflase de faptul că Oarul a remizat vineri la Cămin şi a dorit să micşoreze diferenţa din clasament pentru a se apropia de lider.

Ceea ce s-a şi întâmplat, Luceafărul reuşind să câştige cu 2-1, după ce gazdele din Dorolţ au condus la pauză cu 1-0. Primul gol al întâlnirii a venit în minutul 31 când Mester Nandor a împins în poartă o lovitură liberă bătută de pe partea stângă de atac.

Decebal a revenit în meci prin Marinaş, care a marcat în minutul 63 pentru 1-1, dintr-o învălmăşeală în careu. Parcă mai motivaţi şi mai proaspeţi, elevii lui Iuhas, care a făcut o schimbare inspirată introducându-l pe Ilban în banda dreaptă şi trecându-l pe Godje în axa centrală, au dat lovitura spre final, atunci când Lihet a profitat de o pasă excelentă şi l-a învins pe Oşan.

La faza imediat următoare, Adam Pal, de la Recolta, intrat de câteva minute a văzut direct cartonaşul roşu după un fault urât asupra unui adversar, aşa că Decebalul a avut în ultimele minute o misiune ceva mai uşoară. La gazde s-au remarcat Attila Mandi, Ciprian Rebegea şi portarul Daniel Oşan.

S-a terminat 2-1 pentru oaspeţi, iar Decebalul se apropie la şase lungimi de Someşul din Oar care a făcut 2-2 la şvabii din Cămin. Partida de la Dorolţ a fost arbitrată de o brigadă careiană cu Szabolcs Kovacs la centru, ajutat la cele două margini de Zsolt Kopriva şi Tamas Kopriva. Observator AJF Sandor Cseh.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts