More

    Sătmărenii, EXTAZIAŢI de SMILEY şi prietenii săi. HOLOGRAF şi ARTIFICIILE, cireaşa de pe tort

    IMG_1430

    Şi cea de a doua seară din cadrul Zilelor Oraşului Satu Mare s-a dovedit a fi una de excepţie. Sătmărenii au avut parte de un spectacol electrizant susţinut de Smiley şi prietenii săi, urmat de un super show susţinut de trupa Holograf. Finalul a fost cât se poate de spectaculos, focurile de artificii fiind apreciat de cei peste 10 mii de sătmăreni prezenţi sâmbătă noaptea în Piaţa 25 Octombrie.

    Numele grele ale muzicii româneşti au început să urce pe scenă după ora 19.00. Primii care au ieşit la rampă au fost prietenii lui Smiley şi anume Dorian, Cabron, Sore, Antonia şi Alex Velea.

     IMG_1320

    IMG_1314

    IMG_1346

    IMG_1362

    Aceştia au încălzit publicul pentru mult aşteptata apariţie a lui Smiley. Spectacolul acestuia, care a durat mai bine de o oră şi jumătate, a exteziat publicul sătmărean care l-au aplaudat şi ovaţionat la scenă deschisă pe artist.

     IMG_1417

    IMG_1517

    IMG_1524

    La un moment dat, alături de Smiley, pe scenă au urcat atât Baxter cât şi Alex Velea, întregind astfel show-ul.

     IMG_1498

    Trupa Holograf a continuat spectacolul de aseară, hit-urile acestora fiind apreciate şi cântate alături de Dan Bittman şi trupa sa.

     IMG_1559

    IMG_1506

    Focurile de artificii au încheiat o seară de povestit nepoţilor. Pentru numărătoarea inversă pe scenă au urcat primarul Dorel Coica şi solistul trupei Holograf, Dan Bittman.

     IMG_1575

    IMG_1596

    Spectacolul continuă şi în această seară, protagonişti fiind Delia şi trupa Voltaj.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE