More


  Campionii la popice lăudaţi de primarul Dorel Coica

  =

  popice

  Performanţa popicarilor de la CSM Satu Mare nu a rămas neobservată la nivel de primărie. Aşa cum ne-a obişnuit primarul Dorel Coica a invitat şi premiat echipa de popice care a câştigat pentru prima dată în istorie titlul naţional la echipe la U 23. Asta după ce anul trecut, sătmărenii au cucerit trei titluri la individual.

  Antrenorul Gheorghe Sabău a prezentat această realizare de la Tg. Mureş care a încheiat dominaţia echipei din Iaşi, care în ultimii şase ani şi-a adjudecat titlul. Iar performanţa este cu atât mai mare cu cât la sala din Satu Mare condiţiile de pregătire nu sunt tocmai unele excelente. Noroc că majoritatea dintre popicarii sătmăreni se pregătesc mai mult pe la loturile naţionale, acolo unde au condiţii superioare de antrenament. Se speră în continuare la o sală de popice în oraşul nostru. “Avem sprijinul primăriei şi sperăm să facem o figură frumoasă cu această echipă şi la seniori“, a completat Sabău.

  Echipa U 14 se pregăteşte acum pentru a cuceri o medalie la Naţionale. “O să avem o sală de popice şi vrem să găzduim Mondialele din 2018. Bucureşti, Cluj Napoca şi Baia Mare şi-au mai depus candidatura, dar relaţia bună pe care o avem cu federaţia de specialitate ne dă încredere că vom aduce turneul final la Satu Mare“, a spus Dorel Coica.

  De la Galaţi ar putea veni şase piste aproape noi care vor fi montate la sala din Satu Mare, pentru o mai bună desfăşurare a antrenamentelor.

  Iar la final vom trece în revistă performanţa echipei sătmărene. În două zile de concurs, Vlad Sabău a reuşit să doboare 1160 de popice, Vasile Maxim 1116, Marius Lucuţ 1108, Ciprian Cubiţchi 1055, Gabriel Sabău 1040 şi Darius Şoncodi 987. Cu un total de 6466 popice doborâte, CSM şi-a adjudecat în premieră titlul naţional la U 23. Iar din echipă au mai făcut parte şi rezervele Dumitru Zahari şi Bogdan Bondics.

  Daniel Chiorean  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img