More


  FC Botoşani debutează în Europa

  =

  Antrenorul formaţiei FC Botoşani, Leo Grozavu, a declarat, marţi, în conferinţa de presă de dinaintea meciului tur cu Spartaki Tskhinvali din primul tur preliminar al Europa League, că georgienii formează o echipă disciplinată, talentată şi luptătoare.

  FC Botoşani va debuta joi, de la ora 20:00, pe teren propriu, în preliminariile Europa League împotriva echipei Spartaki Tskhinvali.

  Dubla contra georgienilor contează pentru turul întâi preliminar al celei de-a doua competiţii europene. Partida retur este programată la 9 iulie, în Georgia.

  Dacă va trece de formaţia georgiană, FC Botoşani va întâlni în turul doi al preliminariilor Europa League pe Legia Varşovia.

  „Trebuie să profităm de astfel de ocazii şi să facem ca astfel de premiere să fie cu bucurie pentru noi. Sunt surprins plăcut de cum se vând biletele, ca de fiecare dată ne dorim să jucăm cu tribunele pline, sper să jucăm aşa la cât mai multe meciuri, fac un apel la public, pentru că aşa cum noi suntem în faţa unei premiere, la fel şi publicul este în faţa unei premiere şi trebuie să ducem mai departe această poveste. Avem nevoie de un public cald, care să fie alături echipei. Informaţii despre georgieni sunt suficiente. Există multe mijloace de informare. Avem suficientă informaţie. Şi ei sunt debutanţi, dar fotbalul românesc este peste cel georgian. Am urmărit acest adversar. Sunt o echipă disciplinată, talentată şi luptătoare. Ne aşteptăm la o partidă dificilă. Este o şansă extraordinară pentru jucători. Nu cred că putem câştiga de o asemenea manieră încât returul să fie o simplă formalitate. Au făcut rezultate foarte bune chiar şi cu echipa campioană sau cu Dinamo Tiblisi. Participarea în această competiţie a fost un bonus pentru noi. Cred că suntem singura ţară din Europa care trimite în Liga Europa echipa de pe locul opt. Nu avem niciun fel de presiune, dar ne dorim să accedem mai departe”, a spus Grozavu.

  Conducerea FC Botoşani a anunţat de marţi că meciul cu formaţia georgiană se va disputa cu casa închisă, aproape toate biletele scoase la vânzare fiind epuizate în mai puţin de 24 de ore.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img