More


  Adrian Sălăgeanu se retrage din fotbal

  =

  oli

  Mijlocașul Olimpiei, Adrian Sălăgeanu pare decis să agațe ghetele-n cui și să se dedice proiectelor personale. Fostul campion cu Oțelul Galați ne-a contactat și ne-a oferit motivele care l-au făcut să renunțe la contractul cu Olimpia și la cariera de fotbalist.

  ”Sunt motive strict personale. Am avut joi seara o discuție și cu conducerea clubului și cu cea tehnică și le-am spus că vreau să mă retrag. Deja de două luni mă tot frământă acest lucru și acum am decis să pun capăt carierei.” ne-a declarat Adrian Sălăgeanu care a amintit că acum chiar vrea să pună familia pe primul plan . ” Am pierdut o familie acum nu mai vreau ca din cauza fotbalului să-mi ratez căsnicia. Soția mea are proiecte la Galați, la ea acasă și vreau să-i fiu alături în afacerile pe care le- pus pe picioare” ne-a mai spus Sălăgeanu care a infirmat zvonul că ar fi renunțat după o convorbire telefonică cu antrenorul Tibi Csik. ”Repet, nu era normal să-mi închei cariera printr-un telefon. E o decizie pe care am luat-o după o discuție cu conducerea.De altfel vreau să le mulțumesc oamenilor de aici pentru modul în care m-au primit și pentru condițiile avute la Olimpia”, a încheiat Sălăgeanu.
  Sălăgeanu a venit în iarnă la Olimpia după un tur de campionat la ASA Târgu Mureș.
  Sălăgeanu are 32 de ani și are în palmares un titlu de campion cu Oțelul Galați.A mai evoluat în carieră la Someșul Satu Mare, Gloria Bistrița, FC Vaslui, Dacia Mioveni și ASA Târgu Mureș.
  De altfel Adrian Sălăgeanu a postat un mesaj emoționant pe pagina personală de facebook în care încearcă să le explice prietenilor și fanilor decizia luată vineri:
  ”Decizia luată este una grea pentru mine, pentru ca mi-am dedicat toata viata fotbalului! Motivele sunt multiple,nu am sa intru in prea multe detalii doar doresc sa se elimine diferitele speculații care deja au început sa apăra.Ii multumesc lui Dumnezeu ca m-a înzestrat cu acest talent, multumesc absolut tuturor oamenilor pe care i-am întâlnit pe parcursul carierei mele de fotbalist, multumesc familiei care s-a bucurat la bine si a suferit la rau alături de mine! Sunt sigur ca nu toata lumea va fi de acord cu decizia luată dar din punctul meu de vedere este cea mai înțeleapta decizie pe care puteam sa o iau. Fotbalul mi-a dăruit tot si eu am încercat sa ma dăruiesc in totalitate lui, dar in momentul in care am simțit ca nu mai poti face acest lucru 100%, am preferat sa fiu realist si sa nu imi bat joc de el!  Inca odata multumesc tuturor pentru momentele petrecute impreuna, pentru bucuriile trăite impreuna, va doresc multa sănătate si succes pe viitor!!!”  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img