More


  Smiley şi Delia au făcut SHOW de Zilele NEGREŞTIULUI. Negreştenii, ÎNCÂNTAŢI de prestaţia celor doi

  =

  smi1

  Şi a doua zi, duminică, din cadrul Festivalului “Zestrea Oaşului” de la Negreşti-Oaş a fost una de excepţie. După ce sâmbătă în faţa negreştenilor au evoluat trupa PACT, Aldo Blaga Band şi recitalul extraordinar ”Noi să fim sănătoși” cu Puya & Vescan, DJ Amy, DJ Wicked, Ester şi Anastasia, duminică spectacolul a continuat cu muzică de petrecere susţinută Sorin Cucu şi Geo Giovani, apoi cu muzică oşenească interpretată de Maria Petca Poptean.

  smi5

  Seara, de la ora 19.30, pe scenă a urmat un regal folcloric susţinut de Ansamblul folcloric Dor Transilvan, Traian Jurchelea, Dumitru Fărcaş.

  Adevăratul show a început la ora 22.30 când pe scenă a urcat Delia şi trupa sa. Interpretând atât piese mai noi cât şi mai vechi, Delia i-a încântat pe negreşteni care au răsplitit-o cu ropote de aplauze şi urale, recemând-o pe scenă pentru bis.

  smi2

  Spectacolul Deliei a fost urmat de unul şi mai dinamic susţinut de Smiley şi trupa sa. Cântecele şi evoluţia artistică a îndrăgitului interpret i-a făcut pe negreşteni să cânte alături de acesta, să-l aplaude şi, la fel ca în cazul Deliei, să-l recheme în mai multe rânduri pe scenă.

  smi4

  Festivalul “Zestrea Oaşului” de la Negreşto-Oaş s-a încheiat cu un superb foc de artificii.

  smi6

  Evenimentul a fost organizat de Primăria și Consiliul Local Negrești-Oaș, Casa de Cultură, Muzeul Țării Oașului, Consiliul Județean Satu Mare, Centrul Județean pentru Promovarea și Conservarea Culturii Tradiționale Satu Mare, S.C. Events Walter S.R.L și Asociația culturală ”Mara Oaş”.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img