Doi noi membrii în Comitetul Director al OlimpieiUntitled-1

Şedinţa de joi de la Consiliul Local a adus şi câteva noutăţi în sportul sătmărean. Au fost numiţi doi noi membrii ai Comitetului Director la Olimpia Satu Mare, iar o mare parte a consilierilor au cerut, din nou, demisia preşedintelui CSM Satu Mare, Valeriu Neagu.
După demisiile în lanţ din Comitetul Director al Olimpiei, ieri au fost numiţi doi noi membrii, care să le ia locul celor plecaţi. Este vorba despre consilierii locali Octavian Ardelean de la PSD şi Radu Ardelean de la ALDE.
Consilierul Lorand Magyar a ţinut să precizeze că nu a fost niciodată împotriva Olimpiei, însă a taxat de multe ori lipsa de profesionalism a conducerii.
Printre alte probleme de sport discutate a fost şi situaţia de la CSM Satu Mare.
Voalat sau nu, s-a cerut, pe scurt, demisia preşedintelui Valeriu Neagu.
O mare parte a consilierilor, în special cei PNL şi UDMR au fost vehemenţi în cele declarate, iar cealaltă parte s-a abţinut, fără prea multe comentarii.
Din cele declarate de consilierii locali, ultimele întâlniri între aceştia şi preşedintele Neagu nu au adus nici o schimbare la club şi că o altă întrevedere viitoare nu ar mai avea sens să aibă loc.
S-a vorbit despre managementul defectuos şi de faptul că unele secţii cu rezultate bune şi foarte bune au ajuns în anonimat.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts