UTA vine cu suporterii la Satu Mareuta-retezatul-35

Suporterii UTA-ei strâng deja rândurile pentru meciul de la Satu Mare. Tocmai de aceea au postat deja un anunţ în care se face apel la un număr cât mai mare de suporteri care să vină pe stadionul Olimpiei, sâmbătă.

Iată comunicatul: ”Continuăm șirul deplasărilor de liga a doua cu un alt oraș bine cunoscut UTA-ei, Satu-Mare. După un start foarte bun, Olimpia a pierdut primul meci etapa trecută și speră să-și recupereze punctele în defavoarea noastră, fapt ce ne obligă să strângem rândurile și să luptăm cu și mai multă determinare pentru victorie. Va fi deosebit de important, la fel ca întotdeauna, aportul suporterilor pentru obținerea unui rezultat pozitiv pe terenul unei alte echipe cu pretenții pe care o întâlnim în acest început de campionat. Sperăm cu toții într-o victorie care să ne dea aripi pentru meciul de Cupă de săptămâna viitoare, când va trebui să ne purtăm favoriții spre calificare împotriva unei echipe cu valoare de play-off – ul Ligii I!

Pentru cei care doresc să facă deplasarea cu autocarul, anunțăm că plecarea va fi sâmbătă, 19 septembrie, ora 4.00, din fața stadionului Francisc Neuman (UTA). Înscrierea este obligatorie și se poate face la numerele de telefon: 0740-147291 sau 0756-321485, pe pagina de Facebook a Suporter Club UTA sau la adresa de mail: suporterclubuta@yahoo.com. Costul deplasării: 10 lei.”
D.C.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts