More

    Juniorul pierde greu la CS Ineu

    fete3

    În etapa a 6-a a Diviziei A la fotbal feminin, seria Vest, Juniorul Satu Mare a jucat în deplasare, împotriva fetelor de la CS Ineu. La Ineu, fetele noastre au evoluat bine, au avut multe ocazii de gol, dar în final au fost învinse de CS Ineu, scor 3-2.

    Meciul a debutat cu un gol al echipei adverse în secunda 27, când Cociuba a executat un șut la colțul lung. Dar Miruna Roca a echilibrat rapid situația și a înscris, după un șut al Ioanei Borodi în bară, îndeplinind simpla formalitate de a împinge mingea în poartă. Scorul pauzei a fost 2-1, ultimul gol al reprizei fiind înscris de CS Ineu prin Nicodin. A doua repriză a meciului a fost una echilibrată, cu multe ocazii pentru ambele echipe. Cozac a ridicat scorul la 3-1 pentru echipa adversă. Dinytr-o lovitură liberă de la 20 de metri lateral, Miruna Roca a înscris spectaculos și a reușit să reducă din scor.

    Finalul meciului a fost unul încins în care fetele noastre și-au creat trei ocazii clare de a egala prin Ioana Borodi, însă echipa adversă a reușit să țină de scor.

    CS Juniorul: Grad Patricia – Tătăran Andreea, Lucuț Delia, Vidican Adelina, Rakoș Andreea – Mare Tania, Roca Miruna, Szucs Yvet, Hagy Hermina – Borodi Ioana, Ursan Claudia. Au mai jucat: Bejera Andreea, Feier Carolina.

    Întreg stadionul a păstrat un moment de reculegere pentru victimele incendiului de la clubul Colectiv, iar fetele au jucat cu o bentiță neagră pe braţ, în semn de respect și solidaritate.
    D. C.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE