More


  Performanţă răsplătită de DJST 

  - Advertisement -

  djst

  Într-o atmosferă de sărbătoare, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret şi-a premiat ieri performerii anului 2015. Ca şi în fiecare an au fost întocmite două clasamente, unul rezervat sporturilor olimpice, iar celălalt celor neolimpice.

  Premierea a fost făcută de directorul DJST Satu Mare, Virgil Dragoş. Acesta i-a felicitat pe sportivi, pe antrenori şi pe conducătorii de asociaţii şi cluburi din judeţ pentru performanţele obţinute. Invitat special la eveniment a fost preşedintele CJ , Adrian Ştef. Acesta i-a asigurat pe antrenori şi pe sportivi de tot sprijinul său şi al Consiliului Judeţean.

  “Şi în acest an am încercat să fim alături de toate sporturile şi am fost parteneri la multe competiţii sportive, de la volei pe plajă până la judo, lupte, kaiak sau box. Consideraţi-ne un partener de încredere şi pentru la anul vă aştept cu proiectele dvs. La mulţi ani şi un An Nou fericit şi plin de rezultate bune!” a punctat preşedintele Adrian Ştef.

  bartincyki

  DJST s-a alăturat campaniei GNV şi Nord Vest TV
  Directorul DJST , Virgil Dragoş, a acordat şi două premii speciale. Unul rider-ului Mani Gyenes pentru performanţa obţinută la Dakar 2015 unde s-a impus la clasa Marathon iar un altul i l-a oferit micului campion de la lupte, Raul Zarzu.

  ”Am vrut să ne alăturăm campaniei lansate de Nord Vest TV şi Gazeta de Nord-Vest şi să încercăm să –l ajutăm pe acest copil care e deja triplu campion naţional”, a spus Virgil Dragoş care i-a oferit micului campion un voucher de 500 de lei şi două pachete consistente cu alimente!

  Berei e numărul 1
  Faţă de clasamentele anunţate acum o săptămână a apărut o schimbare. Din cauza unei erori de calculator spadasinul Macska Adam a avut un punctaj mult mai mare iar la recalculare acesta de pe poziţia a 3-a a coborât pe nouă. Astfel judoka Mihaela Faur a urcat pe poziţia a 3-a iar fetele de la volei pe plajă pe patru.

  De remarcat că jumătate din Top 10 este ocupat de reprezentanţii judo-ului sătmărean în vreme ce scrima are trei reprezentanţi.

  Din păcate laureatul anului, luptătorul Lenard Berei, nu a putut veni să-şi ridice premiul, acesta fiind în pregătire centralizată cu lotul naţional. Iar premiul i-a fost ridicat de preşedintele AJ Lupte, Daniel Chiorean.

  La sporturi neolimpice, karateka Bartinczki Attila a terminat anul pe primul loc. E al 5-lea an consecutiv când careianul e declarat nr1 la sporturi neolimpice…De altfel tot clasamentul primilor 10 sportivi de la neolimpice a fost confiscat de reprezentanţii karateului sătmărean.

  La mulţi ani şi multe performanţe sportivilor şi antrenorilor sătmăreni.

  Clasamentul pe sporturi olimpice :
  1.Lenard Berei (lupte-CS Satu Mare-Cetate Ardud) 43.5 puncte
  2.Lorand Samel (judo-CS Unio CSM) 31 puncte
  3.Faur Mihaela ( judo- CS Unio) 25 puncte
  4. Adriana Matei şi Vaida Beata ( volei pe plajă –CSM)- 17,5 puncte
  5.Marian Halas (judo-CSM) 17p
  6. Pop Adrian ( scrimă CSM SM)- 15,75
  7.Benjamin Bodo (floretă-CS Satu Mare) 15,08 p
  8.Şereş Cristian ( judo-CSM-UNIO) 15 p
  9.Macska Adam ( scrimă- CS Satu Mare)- 14,5 puncte
  10.Kovacs Dora ( judo CS Unio) 12 puncte
  Clasamentul la sporturi neolimpice:
  1.Attila Bartincki (karate-Karate Do BFKS Carei) 176,57 puncte
  2.Vancea Daiana (karate-CSM Satu Mare) 89,84p
  3.Burya Patrick (karate-CSM Satu Mare) – 85,84p
  4.Torok Kinga (karate-Yakuza) 75p.
  5.Pănescu Dorin ( karate-CSM SM)- 68,34 P
  6.Bezsera Patricia ( karaze-Yakuza)- 49p
  7.Kalocsai Zoltan ( karate- Samuraiul) 46,8p
  8.Bezsera Marius ( karate-Yakuza) -46,25p
  9.Anzik Arnold ( karate –Samuraiul) 37,5
  10.Ţinca Răzvan ( karate-CSM SM) – 32,34 P.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img