Sătmăreanul care i-a „dat în primire” la CNA pe Morar şi Buzduganbursa

E clar, sătmărenii au spirit de justiţiari. După ce o serie de hoţi au fost prinşi cu ajutorul sătmărenilor, care au postat pe facebook imagini care îi surprindeau pe hoţi în „exerciţiul funcţiunii”, iată că un alt sătmărean a dat dovadă de mult spirit civic, asta după ce a făcut o plângere la Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) în care reclama faptul că realizatorii Radio ZU Mihai Morar şi Daniel Buzdugan au făcut „glume“ rasiste după meciul România – Congo, când au folosit termeni precum „maimuţe“, „urangutani“ şi „primate“ pentru a-i descrie pe jucătorii congolezi. Exemplul sătmăreanului a fost urmat şi de alte persoane dar şi publicaţii astfel că în scurt timp au fost înregistrate alte zeci de plângeri cu privire la prestaţia din 26 mai a celor doi realizatori de la Radio ZU. Vă reamintim câteva dintre “glumele” deplasate făcute de Buzdugan şi Morar în matinalul de la Radio ZU:

Noi îl avem pe Father Chitcken, ei îl au pe Father Monkey.

Cei din Congo au venit cu 8.000 de maimuțe, au fost susținuți de 8.000 de maimuțe. Zicem de maimuțe pentru că pregătim ceva cu maimuțe la Radio ZU.

Galeria lui Congo se cheamă Coadă de maimuță. La intrările în stadionul unde s-a ținut meciul cică era o coadă de maimuțe, n-ai văzut așa ceva.

Care e diferența între antrenorul nostru și cel din Congo: Tata Puiu crede în Dumnezeu, antrenorul lui Congo crede în Cimpanzeu.

Au jucat cu gorilienii, practic. Să faci 1-1 cu gorilienii nu-i de ici, de colo. Ăia au mușchi, se ascund prin copaci…

Cei doi vor afla ce sancţiuni vor primi în şedinţa de miercuri a CNA.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts