Crimă odioasă la Satu Mare. Cadavrul a stat cinci zile în portbagaj în fața ISU

parcare isu

O crimă odiaosă a avut în urmă cu cinci zile la Satu Mare. Un tânăr sătmărean de 27 de ani și-a ucis, din gelozie, iubita, o nemțoiacă în vârstă de 45 de ani. Cadavrul a zăcut cinci zile în portbagajul unei mașini până să fie descoperit de polițiști.

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, au formulat referat cu propunere de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile a inculpatului Meszaros Zsombor, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de omor.

În referatul întocmit în cauză, procurorii au reţinut următoarea situaţie de fapt:

„În noaptea de 13/14.07.2017, inculpatul Meszaros Zsombor, prin lovituri repetate cu pumnul şi cu un corp dur în zona capului, a omorât-o pe numita L.N.J.- cetăţean german, cu care avea o relaţie apropiată. Infracţiunea de omor a fost săvârşită pe Drumul Careiului din municipiul Satu Mare, în maşina aparţinând persoanei decedate. Ulterior, cadavrul acesteia a fost pus de către inculpatul Meszaros Zsombor în portbagaj iar maşina abandonată sub pasarela care face legătura între străzile Fabricii şi Odoreului din municipiul Satu Mare, loc în care a şi fost găsită de organele de anchetă în seara de 17.07.2017, acestea fiind alertate de dispariţia victimei de către aparţinătorii acesteia.

Din probele administrate a rezultat că mobilul omorului a fost generat de starea de gelozie în care se afla inculpatul Meszaros Zsombor.

Prin ordonanţa din 18.07.2017, Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare a dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului Meszaros Zsombor pentru săvârşirea infracţiunii de omor”, se arată în referatul procurorilor sătmăreni.

Surse judiciare au declarat pentru GNV că cei doi s-ar fi distrat împreună la Timișoara. Când au revenit la Satu Mare între cei doi s-a întâmplat ceva, astfel că sătmăreanul a ucis-o.

parcare isu2

A pus cadavrul în portbagajul mașinii femeii după care a abandonat mașina în parcarea din fața sediului Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU). Mașina a fost adusă în noaptea de joi spre vineri, în juru orei 1.30, și a fost descoperită de polițiști ieri seară. Cu alte cuvinte, cadavrul a zăcut în portbagajul mașinii timp de cinci zile fătă ca nimeni să bănuiască ceva.

Când bărbatul a ajuns cu mașina în locul respectiv, a parcat-o, apoi a fugit de la locul faptei, neștiind probabil că la sediul ISU sunt și camere de supraveghere exterioare. Așa a și fost depistat, de altfel, presupusul criminal.

Cercetările continuă.

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Citește și...

ORDONANȚA MILITARĂ 4. Ce MĂSURI DURE au fost luate

Autoritățile instituie izolare la locul de muncă pentru personalul esențial din sistemul energetic și vor pune la dispoziție spații de cazare pentru personalul medical,...

RESPECT. UNICARM și Vasile Lucuț, o nouă DONAȚIE FABULOASĂ. 20.000 de euro pentru lupta împotriva COVID-19

Compania Unicarm din Satu Mare, în frunte cu patronul Vasile Lucuț, a făcut astăzi o nouă donație fabuloasă. În teledonul organizat astăzi de trustul...

DECESE. Autoritățile mai anunță DOI MORȚI infestați cu coronavirus. S-a ajuns la 42 de cazuri

Autoritățile au anunțat în această seară alte două decese la persoane infectate cu Coronavirus. Numărul decedaților bolnavi de COVID-19 a ajuns la 42 în...

DECIZIE. Toți ANGAJAȚII unui SPITAL din județ, TESTAȚI. Un pacient, declarat POZITIV COVID-19

Toți angajații Spitalului Municipal din Carei vor fi testați după ce un pacient internat aici a fost declarat pozitiv Covid-19. Primarul municipiului Carei le...

CFR introduce suplimentar 11 trenuri, dar SUSPENDĂ alte 100! Care este apelul companiei feroviere pe timp de CORONAVIRUS!

  Un număr de 11 trenuri au fost introduse suplimentar, cu circulaţie zilnică, pentru a veni în sprijinul navetiştilor şi a angajaţilor companiilor cu program...