More


  Crimă odioasă la Satu Mare. Cadavrul a stat cinci zile în portbagaj în fața ISU

  - Advertisement -

  parcare isu

  O crimă odiaosă a avut în urmă cu cinci zile la Satu Mare. Un tânăr sătmărean de 27 de ani și-a ucis, din gelozie, iubita, o nemțoiacă în vârstă de 45 de ani. Cadavrul a zăcut cinci zile în portbagajul unei mașini până să fie descoperit de polițiști.

  Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, au formulat referat cu propunere de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile a inculpatului Meszaros Zsombor, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de omor.

  În referatul întocmit în cauză, procurorii au reţinut următoarea situaţie de fapt:

  „În noaptea de 13/14.07.2017, inculpatul Meszaros Zsombor, prin lovituri repetate cu pumnul şi cu un corp dur în zona capului, a omorât-o pe numita L.N.J.- cetăţean german, cu care avea o relaţie apropiată. Infracţiunea de omor a fost săvârşită pe Drumul Careiului din municipiul Satu Mare, în maşina aparţinând persoanei decedate. Ulterior, cadavrul acesteia a fost pus de către inculpatul Meszaros Zsombor în portbagaj iar maşina abandonată sub pasarela care face legătura între străzile Fabricii şi Odoreului din municipiul Satu Mare, loc în care a şi fost găsită de organele de anchetă în seara de 17.07.2017, acestea fiind alertate de dispariţia victimei de către aparţinătorii acesteia.

  Din probele administrate a rezultat că mobilul omorului a fost generat de starea de gelozie în care se afla inculpatul Meszaros Zsombor.

  Prin ordonanţa din 18.07.2017, Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare a dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului Meszaros Zsombor pentru săvârşirea infracţiunii de omor”, se arată în referatul procurorilor sătmăreni.

  Surse judiciare au declarat pentru GNV că cei doi s-ar fi distrat împreună la Timișoara. Când au revenit la Satu Mare între cei doi s-a întâmplat ceva, astfel că sătmăreanul a ucis-o.

  parcare isu2

  A pus cadavrul în portbagajul mașinii femeii după care a abandonat mașina în parcarea din fața sediului Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU). Mașina a fost adusă în noaptea de joi spre vineri, în juru orei 1.30, și a fost descoperită de polițiști ieri seară. Cu alte cuvinte, cadavrul a zăcut în portbagajul mașinii timp de cinci zile fătă ca nimeni să bănuiască ceva.

  Când bărbatul a ajuns cu mașina în locul respectiv, a parcat-o, apoi a fugit de la locul faptei, neștiind probabil că la sediul ISU sunt și camere de supraveghere exterioare. Așa a și fost depistat, de altfel, presupusul criminal.

  Cercetările continuă.

   

   

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img