More


  Fost angajat UPU, erou al Sătmarului. A salvat o fetiță de 6 ani din ghearele morții

  - Advertisement -

  copil.resuscitat

  O fetiță de 6 ani din Sătmărel a fost salvată în ultimul moment din ghearele morții după ce în această dimineață s-a înecat în unul dintre bazinele de la ștrand. Salvatorul ei și eroul familiei și al sătmărenilor, un fost angajat UPU, actualmente asistentul medical de la ștrand.

  Surse judiciare au declarat pentru Gazeta de Nord Vest că, în împrejurări încă neelucidate, fetița de 6 ani s-a înecat în unul dintre bazinele ștrandului termal sătmărean. În momentul în care a fost scoasă din apă, fetița nu mai respira. Se afla în stop cardio-respirator.

  Norocul fetiței a constat în faptul că un fost angajat UPU, Marius Doru Matei, este acum personalul medicalal acestui ștrand.

  ”Practic salvatorul fetiței este asistentul medical de la ștrand. Dacă acesta nu era, fetița murea până la sosirea noastră. Când am ajuns noi, fetița era conștientă deși făcuse înainte un stop cardio-respirator”, a declarat pentru GNV unul dintre cadrele medicale care au intervenit la acest caz. 

  La fața locului, au ajuns concomitent atât o o autospecială SMURD cât și o Ambulanță. Paramedici SMURD i-au acordat copilei medicația necesară, aceasta fiind deja conștientă, după care Ambulanța a transportat-o la Urgențe.

  După un consult medical, la UPU, s-a decis ca fetița să rămână internată la Pediatrie, însă viața ei este în afară de orice pericol.

   

  Asistenul medical al ștrandului, Marius Doru Matei, a devenit practic eroul familiei copilei, salvând fetița de la o moarte aproiape sigură, dar și un erou pentru toți sătmărenii. Merită aprecierea noastră, a tuturor.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img