More


  FOTO. Vedete sătmărene, tătici tineri. Viață împărțită între spectacole și copiii lor

  - Advertisement -

   

  sorin petric

  În ziua de astăzi puțini sunt bărbații care doresc să-și întemeieze o familie cât mai devreme. Majoritatea încearcă să profite de anii tinereții distrându-se , adunându-și cât mai multe amintiri memorabile. Despre interpreții de muzică de petrecere se știe că-și pierd multe nopți cântând, încercând să facă în așa fel ca toată lumea sa fie mulțumită, să danseze, să se distreze și chiar dacă pare ușor…nu e deloc.

  Motivul pentru care doi artiși de la noi au ales să devină tătici la o varstă destul de fragedă este cu siguranța faptul că acasă au nevoie de liniște, de încredere și mai ales de dragoste.

  Rareș Câmpan s-a însurat la vârsta de 22 de ani, micuța Dariana a venit pe lume la zece luni după căsătorie și a fost cel mai frumos dar primit de la Dumnezeu.

  “Mi-am dorit atât de devreme un copil pentru că iubesc foarte mult copiii și-am spus de ce să nu am copilul meu ca să am cui oferi toată atenția și toată iubirea mea. Familia înseamnă pentru mine tot. Îmi iubesc soția și fetița mai mult ca orice pe lumea asta. Acum chiar mă simt un om împlinit din toate punctele de vedere și am pentru ce să trag.” a spus, pentru GNV, Rareș Câmpan.

  Sorin Petric s-a însurat la vârsta de 24 de ani iar la un an după căsătorie a venit pe lume micuța Victoria.

  “Mi-am dorit o familie pentru că am avut exemplul părinților mei. Și ei s-au căsătorit de tineri, s-au bucurat și au făcut totul împreună. Am părinți tineri și la rândul meu mi-am dorit foarte mult să fiu și eu tânăr, să mă bucur de multi ani în preajma familiei. Să fii părinte este un sentiment foarte greu de exprimat în cuvinte, pentru că nu cred că există un cuvânt pe care să îl pot folosi și prin care să pot descrie sentimentul pe care il avem în suflet ca și părinți. O iubim pe Victoria, o vom susține neîncetat și cu siguranța ne mai dorim copii ” a declarat interpretul pentru GNV.   ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img