More


  Accident cumplit al unui microbuz din Satu Mare lângă Viena. Sătmăreni morți

  =

   

  accident

  Un microbuz din Satu Mare a fost implicat într-un accident grav în apropiere de Viena. În microbuzul respectiv se aflau cel puțin 7 persoane și niciuna dintre acestea, nici măcar șoferii, nu mai răspunde la telefon de mai bine de două ore.

  S-a observat că microbuzul, monitorizat on-line, a sta mai bine de două ore lângă Viena, adică de dinainte de ora 12 (ora României). De atunci, s-a tot încercat să se ia legătura cu cei din microbuz, dar timp de mai bine de două ore nu a răpsuns nimeni la telefon (nici pasagerii, nici șoferii).

  S-a luat legătura cu autoritățile austriece, dar acestea nu au vrut să dea niciun detaliu.

  Între timp, s-a confirmat faptul că a avut loc un accident și că sunt victime. Adică se pare că în urma impactului sunt pasageri din Satu Mare morți.

  Alte detalii nu se cunosc. Aparținătorii celor din microbuz din Satu Mare cer tuturor celor ce se află în zonă să ofere informații cu privire la acest groaznic accident.

  În capturile video oferim locatia exactă în care s-a produs teribilul accident.

  captura2

   

   

  Așadar, tuturor românilor care se află în apropiere de Viena, de locul producerii acestui grav accident, oferiți o mână de ajutor, măcar informații, dacă știți. Orice oferă autoritățile austriece, orice se spune la posturile de radio și TV din zonă pot furniza informații de maxium ajutor.

  captura1

   

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img