More  Țigani sătmăreni, bătuți măr de trei moldoveni. Romii au început scandalul

  - Advertisement -

  bataie

  Liniștea locuitorilor din Piața Eroilor Revoluției (Spitalul vechi) a fost tulburată azi noapte de un scandal izbucnit în parcul din fața instituției spitalicești. Doi țigani din Satu Mare au fost snopiți în bătaie de trei moldoveni. Din primele cercetări, se pare că țiganii au pornit scandalul.

  Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Satu Mare, Răducu Silaghi, scandalul a avut loc în jurul orei 1.00. Cetățenii din Republica Moldova, sunt angajați ai unei spcietăți din Satu Mare, se aflau în parcul mai sus menționat, ei fiind cazați la un hotel din apropiere.

  La un moment dat și-au făcut apariția cei doi țigani care le-au cerut moldovenilor o țigară și bere. Lovindu-se de refuzul moldovenilor, romii au sărit la bătaie, dar tot ei au avut de suferit. Cei trei moldoveni, cu vârste de 23, 25 și 36 de ani, i-au snopit în bătaie pe cei doi agresori de etnie romă, cu vârstele de 22, respectiv 34 de ani.

  Autoritățile au fost alertate de către romii bătuți zdravăn. La fața locului a ajuns o ambulanță și mai multe echipaje de poliție. Unul dintre cei bătuți, cel de 22 de ani, a fost transpirtat la spital, celălalt refuzând transportul.

  În același timp, însă cetățenii din Republica Moldova au fost duși la poliție pentru declarații.

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts