More


  FOTOGALERIE. ”Balul Oamenilor de Afaceri”, la a 24-a ediție. A devenit deja tradiție

  =

  Cea de a 24-a ediție a evenimentului „Balul Oamenilor de Afaceri” s-a desfășurat vineri seara la un local din municipiul Satu Mare.

  Devenit deja o tradiție în județ, la eveniment au fost prezenți secretarul Camerei Deputaților Ioana Bran, senatorul Gabriel Leș, viceprimarul municipiului Satu Mare, Adrian Albu, deputatul Erdei D. Istvan, șefi de instituții și oameni de afaceri din întreg județul, scrie Sătmăreanul.net.

  ”Vă felicit pentru ceea ce faceți dumneavoastră, pentru activitatea pe care a-ți depus-o anul trecut. Și vă rog să aveți încredere că tot ceea ce încercăm să facem la București, facem în așa fel încât tuturor să le fie bine”, a declarat senatorul Gabriel Leș.

  ”Pentru mine personal este prima ediție când vin în această calitate. Acest eveniment, din punctul meu de vedere este o dovadă a rezultatelor dumneavoastră, a corectitudinii dumneavoastră, a perseverenței dumneavoastră și indiferent dacă ajungeți sau nu pe podium, cu siguranță meritați aprecierea și recunoștința noastră a tuturor” declarat secretarul Camerei Deputaților, Ioana Bran.

  După luările de cuvânt s-a trecut la premierea oamenilor de afaceri. Premiile au fost înmânate de președintele Camerei de Comerț, Ovidiu Silaghi, respectiv de directorul aceleiași instituții, Daniela Culic, mai scrie Sătmăreanul.net.

  Pentru clasificarea firmelor, principalii indicatori care s-au luat în calcul sunt: cifra de afaceri, profitul din exploatare, rata profitului din exploatare, eficiența capitalului uman, eficiența utilizării capitalului reinvestit.

  Prin promovarea societăţilor comerciale performante, inclusiv sub forma catalogului „Topului Firmelor”, Camera de Comerţ doreşte să contribuie la crearea şi consolidarea unei imagini favorabile a economiei sătmărene, la promovarea potenţialului real al judeţului şi, totodată, la crearea unui mod de a facilita contacte de afaceri între firmele sǎtmǎrene care sunt clasate în TOP şi potenţiali parteneri de afaceri din ţară şi străinătate.

  Sursa: Sătmăreanul.net  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img