VIDEO. Mămici terorizate de un obsedat sexual la Satu Mare. Cu copiii prin preajmă


Un obsedat sexual teroriează, aproape în fiecare dimineață, mămicile care-și duc copii la școală sau la grădiniță. Apare despuiat în fața lor fără să îi pese că mămicile sunt însoțite și de copii. O sătmăreancă a trecut printr-o astfel de situație și a decis să facă plângere la poliție.

Fără pic de rușine

O sătmăreancă a fost pur și simplu surprinsă azi dimineață când, în timp ce-și ducea fetița la grădinița de pe strada Ioan Slavici, în fața sa a apărut un bărbat care pur și simplu și-a arătat s-a dezbrăcat în fața ei. Nu i-a păsat că lângă femeie era o fetiță de doar câțiva anișori.

”Bărbatul purta o haină lungă și o ținea lipită de corp. La un moment dat, a apărut în fața mea și, pur și simplu, și-a deschis haina și mi-a arătat organele genitale.Noroc că fetița, care ela lângă mine și oțineam de mână, nu a văzut nimic fiind preocupată cu altceva. La întoarcere, parcă m-a așteptat. A făcut același gest. Șimi s-a adresat și cu cuvinte foarte vulgare”, declară Mariana pentru Gazeta de Nord Vest.

Portertul robot

Potrivit portretului robot făcut de mămică, ar fi vorba despre un bărbat în vârstă de aproximativ 30-35 de ani, brunet, cam 1,70 înălțime și destul de slab. Era prost îmbrăcat, ceea ce o determină pe mămică să creadă că că este un boschetar.

Un bărbat cu semnalmentele respective a mai fost văzut și în zona altor grădinițe și școli din Satu Mare, cum ar fi Școala Gimnazială ”Ion Creangă” din Micro 17.

Plângere la Poliție
Sătmăreanca nu astat mult pe gânduri și, după ce a ajuns acasă, și-a sunat soțul , plecat la muncă în străinătate, căruia i-a spus pățania sa și care a îndrumat-o să depună pângere la Poliție.

Zis și făcut! Sătmăreanca a depus plângere la Poliția Locală și speră ca în cel mai scurt timp să fie prins obsedatul sexual care le terorizează pe mămici.

Nu ar strica ca organele de poliție să facă patrule în civil în zona școlilor pentru a-i prinde pe cei acre au astfel de deprinderi până nu se întâmplă vreo nenorocire.

 

3 COMMENTS

  1. Am mai auzit despre ce a făcut acest individ unei adolescente. Va dați seama socul si traumatismul la care sunt supuse copilele.Ar fi bine ca în cel mai scurt timp sa fie pedepsit (sa i se taie organele ca sa nu mai aibă ce arata )

  2. Cunosc acest individ. Si pe mine ma urmărit o bucată de vreme anul trecut cand eram clasa a 8 a. Acum sunt a 9a. Eram in generală la Grigore Moisil . Si intr-o dimineata eram mai aproape de scoala…a venit brusc in spatele meu…evident dezbrăcat…ma prins de mana si ma intrebat daca vreau sa întrețin relații sexuale cu el si mia mai șoptit ceva la ureche dar chiar nu mai stiu ce. Eu fiind foarte speriată mi-am tras mana si ca norocul ca eram aproape de scoala am luat-o la fugă până la intrare în liceu. Acum nu am ami dat de el de ceva timp hal Domnului 😐. Si nu e prima dată când mia facut asa ceva….am mai dat de el si prin oras cand ma plimbam cu niste prietene ….Si chiar ma speria.

    • cristinuto,poate,omu,intetntiona sa iti predea ceva lectii de gramatica!cum ai ajuns pana in“a 9a“????sterge postarea ca te faci de…kko!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Citește și...

ULUITOR. Patru VINDECAȚI în doar 24 de ore la Satu Mare. Mai sunt doar DOUĂ CAZURI active

Un lucru excepțional s-a petrecut în ultimele 24 de ore în județul Satu Mare. Prefectura a anunțat că în ultima zi au fost vindecați...

PSD: “Klaus Iohannis nu se poate spăla pe mâini de rezultatele guvernului său”. Acuzaţii grave la adresa Guvernului Orban

Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romaşcanu, îi reproşează preşedintelui Klaus Iohannis că “nu se poate spăla pe mâini de rezultatele guvernului său, de...

Informarea președintelui privind Starea de Urgență. Ce măsuri sunt propuse pentru îmbunătățirea capacității de răspuns

Președintele Klaus Iohannis a transmis joi Parlamentului o informare care se întinde pe 58 de pagini, privind acțiunile luate în timpul celor 2 luni...

Ambulanţierii se pregătesc de protest. Guvernul a contestat la CCR legea prin care li se acordă stimulente

Ambulanţierii sunt pregătiţi să protesteze, după ce Guvernul PNL a contestat legea prin care li se acordă stimulente în pandemie. Potrivit unui comunicat de...

Lucrurile o iau razna

Din ceea ce am fost cândva țara cu una dintre cele mai bune strategii de a ține sub control pandemia de coronavirus, atâta vreme...