More


  UNIC ÎN ȚARĂ! Pedalez pentru bibliotecă. Campania a ajuns la a VI-a ediție

  =

  Biblioteca Județeană Satu Mare organizează sâmbătă, 22 septembrie, cea de-a VI-a ediție a campaniei de advocacy și coalizarea comunității ”Pedalez pentru bibliotecă”. Strângerea participanților se va face începând cu ora 9.00, în fața Filialei nr. 1 a Bibliotecii Județene Satu Mare, Micro 16, Str. Brândușa, numărul 17. Fluierul de start va fi dat la ora 9.30.

  Se va pedala ”roată la roată”, pe traseul Filiala Nr. 1 (Strada Brândușa nr. 17) – pista de biciclete de pe dig – localitatea Vetiș, punct final Biblioteca Comunală Vetiș. În localitatea Vetiș grupul va vizita biserica monument istoric – Biserica Reformată din vetiș, monumentul memorial al lui Vlad Endre și Biblioteca Comunală Vetiș. Returul se va face pe următorul traseu: Vetiș – Satu Mare, pe pista de biciclete de pe dig.

  Această campanie se organizează cu scopul de a promova Biblioteca Județeană Satu Mare și Biblioteca Comunală Vetiș, serviciile pe care acestea le oferă întregii comunități, cu scopul de a încuraja lectura și un stil de viață sănătos prin folosirea unui mijloc de transport ecologic. Organizatorii și participanții vor transmite mesajul că biblioteca este importantă și că Satu Mare merită un sediu nou și modern pentru biblioteca publică,dotat la standardele secolului XXI. De asemenea, vor face turism cultural, vom afla lucruri interesante din istoria locala a localității Vetiș.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img