Comedia “The Princess Switch”, filmată la Carei va avea premiera săptămâna viitoare

Comedia romantică americană ”The Princess Switch”, filmată în cea mai mare parte în Castelul Károlyi și în alte locații din municipiul Carei, va fi lansată de compania Netflix pe 16 noiembrie 2018, iar trailerul filmului, care a apărut în aceste zile, a fost vizualizat deja de peste 220.000 de persoane.

Cu o săptămână înainte de Crăciun, Margaret, minunata ducesă de la Montenaro, schimbă locul cu Stacy, o “fată obișnuită” din Chicago, care arată exact ca ea. Cu ajutorul magic al lui Moș Crăciun, Margaret se îndrăgostește de frumosul coleg al lui Stacy, în timp ce Stacy se îndrăgostește de logodnicul lui Margaret, prințul moștenitor.

În distribuție: Vanessa Hudgens (în rorurile lui Margaret și Stacy), Sam Palladio (în rolul Prințului Edward), Nick Sagar, Mark Fleischmann, Suanne Braun și Alexa Adeosun).

În lunile februarie și mai, în municipiul Carei, în mai multe locații, au avut loc filmări pentru comedia romantică ”The Princess Switch”. Alături de actorii sosiți din SUA și Marea Britanie, peste 100 careieni și sătmăreni, au participat la filmări în calitate de figuranți. Filmările au avut loc în Castelul Károlyi, în locația fostei Primării, pe platoul din fața actualei Primării și zona pietonală de pe strada 1 Decembrie 1918, unde a fost amenajat un târg de Crăciun.

Realizarea filmului în municipiul Carei a fost posibilă datorită promovării constante a Castelului Károlyi prin intermediul Centrului de promovare a turismului cultural grof Károlyi.

Pe Netflix din 16 noiembrie
Vizionarea acestuia va fi posibilă din data de 16 noiembrie 2018, pe Netflix.

În trailerul filmului, postat deja pe Youtube, apar scene filmate pe strada 1 Decembrie 1918, în castelul Karolyi și împrejurimi.

Iată programul anunțat pentru 16 noimbrie de Neflix:

The Kominsky Method / Metoda Kominsky (serial original Netflix) – Michael Douglas joacă rolul unui actor cu succes meteoric ajuns profesor de actorie adulat la Hollywood. O comedie de Chuck Lorre în care apare și Alan Arkin.

The Ballad of Buster Scruggs / Balada lui Buster Scruggs (film original Netflix) – Pe cai! Avem șase povești despre frontiera americană create de mințile excepționale ale fraților Joel și Ethan Coen, cei care au scris și regizat această antologie.

Narcos: Mexico / Narcos: Mexic (serial original Netflix) – Urmărește ascensiunea Cartelului Guadalajara. Un agent DEA american află la ce pericole se expune dacă îi vânează pe narcotraficanți în Mexic.

She-Ra and the Princesses of Power / She-Ra și prințesele puterii (serial animație original Netflix) – Deghizată în superputernica She-RA, prințesa Adora, sora geamănă a lui He-Man, luptă să salveze planeta Etheria din ghearele maleficului vrăjitor Hordak.

Cam (film original Netflix) – După ce îi este preluat contul de o persoană care îi seamănă leit, o operatoare de video chat cu mulți fani decide să găsească făptașa și să-și recâștige identitatea.

The Princess Switch / Un schimb regal (film original Netflix) – Când un brutar din Chicago și o viitoare prințesă descoperă că arată asemănător ca niște gemeni, ei gândesc un plan de Crăciun pentru a face schimb de locuri.

Ponysitters Club: Season 2 / Clubul iubitorilor de ponei: Sezonul 2 (film origial Netflix pentru copii și familie) – Skye și Clubul iubitorilor de ponei se întorc pentru o altă rundă de acțiune și aventură, prietenie incredibilă și animale adorabile.

Prince of Peoria / Prințul Peoriei (film original Netflix pentru copii și familie) – Un prinț de 13 ani lipsit de griji merge incognito ca elev străin în SUA și leagă o prietenie neașteptată cu un tocilar cusurgiu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Citește și...

Dăncilă: Sper ca noul Guvern să ducă mai departe proiectele destinate salvării oamenilor

Premierul demis Viorica Dăncilă şi-a exprimat speranţa, miercuri, ca noul noul Guvern să ducă mai departe proiectele destinate salvării oamenilor, adăugând că, în perioada...

Fifor: Iohannis va trebui să vină cu altă propunere după ce Orban va fi respins de Parlament

Senatorul Mihai Fifor, secretar general al PSD, susţine că preşedintele Klaus Iohannis va trebui să vină cu altă propunere de premier în cazul în...

Dăncilă: Am fi de acord cu o unire cu Pro România, dar fără Victor Ponta

Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, a declarat că social-democraţii ar fi de acord cu o unire cu Pro România, dar fără liderul acestei formaţiuni politice,...

Eu nu am nicio doctrină şi de aceea am îndrăznit să candidez la prezidenţiale

Candidatul independent la alegerile prezidenţiale, Mircea Diaconu, a declarat, miercuri, cu ocazia unei întâlniri cu alegătorii la Vaslui, că este cu adevărat independent, deşi...

Un nou concurs reușit pentru Loga Dance School

Loga Dance School a participat sâmbătă 12 Octombrie 2019 la Cupa Maramuresului, concurs zonal organizat la Baia Sprie, unde au participat aproximativ 200 de...