More


  VIDEO-FOTO. ÎNGROZITOR. Accident CUMPLIT. Nouă VICTIME, cinci COPII. Plan ROȘU de intervenție

  =


  Un cumplit accident de ciculație, soldat cu nouă victime, din care patru copii, s-a produs în această noapte, în județul Satu Mare. Evenimentul a avut loc în jurul orei 00.30, între localitățile Turulung și Halmeu.

  Din motive deocamdată neelucidate, un microbuz și un autoturism Audi au intrat în coliziune. În urma impactului dintre cele două autovehicule, mașina Audi a rămas pe șosea, în timp ce microbuzul a ajuns în șanț.

  În urma acestui accident, au rezultat nouă victime, dintre care cinci adulți și patru copii. Din fericire, nimeni nu a rămas încarcerat. Victimele avea, însă, răni destul de grave.

  Din cauza numărului mare de victime, dar și a gravității rănilor suferite de acestea, autoritățile sătmărene au decis activarea Planului Roșu de intervenție. Astfel că, la fața locului au ajuns mai multe ambulanțe SAJ și SMURD care, după ce le-au acordat victimelor primul ajutor la fața locului, le-au transportat la spital.

  Polițiștii sosiți la fața locului au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img