More  Careianul Eric Bicfalvi face furori pe internet! A reuşit să facă peste 6 milioane de vizualizări cu golul său

  Eric Bicfalvi a postat pe reţelele de socializare golul marcat de el anul trecut contra celor de la Dinamo Moscova, iar clipul a avut un impact incredibil. Site-uri de pe întregul mapamond au preluat imaginile care au devenit virale.

  Golul lui Eric Bicfalvi a avut nevoie însă de timp pentru a deveni faimos. Ceea ce au remarcat toţi cei care au fost impresionaţi de reuşita românului în tricoul celor de la Ural nu este finalizarea, ci ceea ce se petrece cu câteva fracţiuni de secundă mai înainte.
  Internaţionalul român este cu spatele la poartă şi marcat destul de strâns. Cu toate acestea, Bicfalvi reuşeşte o preluare de excepţie şi îşi uluieşte adversarul – iar voleul este unul de o tehnică impecabilă. Nimeni nu a realizat ce se întâmplă decât abia când mingea este în plasă!
  Este vorba de o execuţie perfectă, geniu şi măiestrie pentru a marca un asemenea gol, a fost părerea unanimă a celor care au vizionat reuşita. Nu degeaba clipul a adunat peste 6 milioane de vizualizări! Englezii au devenit cei mai mari admiratori ai golului, iar site-ul joe.co.uk i-a luat un interviu românului, aflat în cantonament cu echipa sa în Slovenia.
  “Am fost norocos. Am marcat mai multe goluri frumoase în cariera mea, dar acesta este preferatul meu. Este vorba de tehnică, dar mai ales de prima atingere. Fără preluare, golul acesta nu exista. Mă gândisem deja la ceea ce aveam de făcut în clipa când mingea se îndrepta spre mine. Ştiam că nu voi putea pasa cu capul aşa că am încercat ceva diferit. Cei care mă cunosc nu s-au mirat atât de tare de execuţia mea”, a fost reacţia românului.
  Bicfalvi a explicat şi de ce golul său nu a avut instantaneu succes.
  “Probabil nu se uită multă lume la campionatul Rusiei. Apoi, eu nu sunt activ pe social media, prefer să petrec timpul cu familia. Un ziarist mi-a atras atenţia asupra numărului mare de vizualizări şi efectului neaşteptat. Mai bine mai târziu decât niciodată, “ a adăugat Eric Bicfalvi.
  Chiar dacă golul său a fost comparat cu cel al olandezului Dennis Bergkamp, Bicfalvi a declarat că idolul său a fost Francesco Totti.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE