AROGANȚĂ. Șeful de cancelarie al PREFECTULUI, Adrian Cozma, CĂLARE pe BANII sătmărenilor!

Acesta își folosește influența și își face  plăcerile și își întreține hobby-urile din bani publici

Iată cum unii locuitori ai județului trăiesc la limita subzistenței,alții se luptă pentru a pune pe masă pâinea cea de toate zilele dar acest lucru nu este valabil pentru toți! Sunt unii “norocoși” care pe lângă că profită și beneficiază de funcții nemeritate dar gras plătite își mai fac și “micile plăceri” sau mofturi pe banii noștri ai sătmărenilor! Un exemplu elocvent în acest sens este nimeni altul decât șeful de cancelarie a prefectului, Adrian Cozma.

În 2018 prima ediție a Ziua calului din Ardud Cozma centreză el dă cu capul și el dă golul în buzunarele sătmărenilor

Din dorința de a ieși cu orice preț în evidență, Cozma a inventat o sărbătoare care avea să îl promoveze pe banii locuitorilor județului. Zis și făcut, în 2018, pe vremea când încă era consilier județean, a tras” sforile “ ca să organizeze, în Ardud, sărbătoarea Ziua Calului, sub denumirea de “Calul în tradiția sătmăreană”. Desigur, ca un “baron local”care se respectă, nu putea face acest lucru pe bani lui. A fost nevoie de banii județului și a primăriei Ardud pentru acest lucru. Așadar, la prima ediție, organizatorii au fost Primăria Ardud,Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare și Asociația Ecvestră Perla Neagră.

Imoral spre ilegal, ca să își acopere bine “șmenurile”, bani au mers de la Consiliu Județean la CJCPT, iar “chipurile” Cozma s-a abținut la vot

Astfel în ședința din 29.08.2018, care a avut loc la ora 14:00, pe ordinea de zi a ședinței, la punctul 1, a fost dezbătut și votat “Proiectul de hotărâre privind rectificarea bugetului general consolidat al Județului Satu Mare pe anul 2018. La proiectul de hotărâre a fost un amendament referitor la o adresă a Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare referitor la trei evenimente noi care necesită finanțare.
Printre acestea a fost introdus și evenimentul ”Calul în tradiția sătmăreană”.
Fiind propus spre aprobare, acesta a fost votat cu majoritatea consilierilor în funcție. Pentru a nu intra în sfera penalului, adică să își dea bani de la CJ la Asociația din care face parte, Adrian Cozma nu a participat la vot. Totuși, astfel de “șmenurii” spun multe despre moralitatea lui!
Astfel s-au dat 15.390 lei CentruluI Județean  pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare  care a cuprins în calendarul acțiunilor culturale la poziția 86 evenimentul “Calul în tradiția sătmăreană la Ardud” și a finanțat cu suma de 15.390 lei evenimentul de suflet a lui Adrian Cozma.

Ca să arate că el este marele organizator al evenimentului a mulțumit și a făcut invitație consilierilor la eveniment

La sfârșitul ședinței, Adrian Cozma a luat cuvântul le-a mulțumit colegilor pentru bani primiți și i-a invitat  la eveniment.
Adrian Cozma:” Stimați colegi, în primul rând, vă mulțumesc că la punctul nr.1 ați fost de acord cu acea rectificare. Printre cele trei evenimente care se organizează este și un eveniment dedicat calului: ”Calul în tradiția sătmăreană”. Pe această cale, doresc să vă Invit în data de 16 Septembrie 2018 , la Ardud, la acest eveniment, care se dorește a fi unul special. Până acum nu s-a mai organizat așa ceva în județul Satu Mare.”

Crezându-se în ograda sa, Cozma dă dovadă de exces de putere! Astfel își folosește influența pentru a-și face mofturile

Așadar  Instituțiile statului care aparțin de Consiliul Județean Filarmonica “Dinu Lipatti” și Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare  au ajuns la “cheremul “ lui Cozma  folosindu-le și pe acestea pentru micile hobby -uri.
În aceeași ședință, Adrian Cozma declară următoarele:
”Avem parteneri Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare, cât și Filarmonica “Dinu Lipatti”, deoarece în cadrul acestui eveniment, începând cu ora 16:30, va avea loc un spectacol cu cai pe acorduri muzicale ale filarmonicii. Având în vedere că Filarmonica “Dinu Lipatti” a revenit la consiliul județean, va reveni în forță, de data aceasta, în teren. Îi scoatem din sala de spectacol într-un mediu mai puțin obișnuit, dar care va fi cu totul special. Cred că va fi un spectacol de excepție, vreau să vă invit. Vă mulțumesc pentru susținerea acestui proiect. Mulțumesc.”

Cine este Asociația Ecvestră Perla Neagră?

Această asociație are sediul la aceeași adresă, același număr unde își are sediul și cabinetul de avocatură a lui Adrian Cozma iar printre membrii ei se pare că se numără și Adrian Cozma.
NOTĂ: SURSA FOTO: Facebook/Adrian Cozma

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Citește și...

Ciolacu şi Cazanciuc îl cheamă la raport pe premierul Ludovic Orban

Preşedintele interimar al Senatului, Robert Cazanciuc, şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, au trimis luni premierului Ludovic Orban o scrisoare prin care îi cer...

Someșul Dej, primul adversar la baraj pentru CSM Satu Mare

CSM Satu Mare și-a aflat duminică seara primul adversar din barajul pentru promovarea în Liga a 3-a. Someşul Dej este noua campioană a Ligii a...

Karateka de la Sakura Carei, la stagiul de pregătire al Lotului Național SKDUN

Sportivii de la A. C. S. Sakura Carei nu iau pauză nici vara de la karate. Pe lângă antrenamentele zilnice efectuate în Carei în...

Moment solemn cu ocazia Zilei Imnului Național la Carei

Direcția de Cultură a Municipiului Carei organizează miercuri, 29 iulie 2020, de la ora 10.00, pe platoul din fața Monumentului Ostașului Român din Municipiul...

Zilele Porților deschise Seva Sana -Manufactura de sănătate& Retreat

În urmă cu un an de zile am hotărât să lăsăm deoparte viața urbană agitată și ne-am făcut curaj să trăim în mijlocul naturii,...