More


  CSM Victoria Carei, victorii pe linie la Campionatul Național pe echipe

  - Advertisement -

  În perioada 15- 18 octombrie 2020 a avut loc turul Campionatului Național pe Echipe Divizia B fete, desfășurat la Buzău.

  Echipa CSM Victoria Carei, formată din Dari Helga, Fejos Anna, Turner Andrea și Terenczy Zita , coordonate de Podoba Mircea, a obținut maximul de victorii din meciurile jucate (7 meciuri = 7 victorii), clasându-se în final pe locul 1.
  Returul campionatului national pe echipe Divizia B va avea loc in primavara anului viitor, la o data stabilită de Federația Română de Tenis de Masă.
  Iată tabloul de desfășurare a turului de campionat.
  Reamintim că În perioada 9- 11 octombrie 2020, sportiva Dari Helga, legitimata la CSM Victoria Carei, a participat in Berlin la Europe Youth Top Ten (Top 10 Europa la juniori), calificându-se în urma rezultatelor bune obţinute la nivel european şi mondial, centralizate în ultimul an de participare la Openuri.
  A început competiţia de pe locul 9, obţinând două victorii şi 6 înfrângeri (dintre care două meciuri au fost pierdute la limită, cu scorul de 3-2).
  La finalul competiţiei, a reuşit să urce în clasamentul comperiţiei cu 2 locuri, clasându-se pe locul 7.
  Sportiva din Carei Pascui Nicoleta, pregătită de antrenorul Mircea Podoba, legitimată la DAK-DEAC DEBRECEN, a participat, tot în această perioadă, la prima etapă de seniori din campionatul Ungariei, unde a reuşit, la vârsta ei fragedă de 12 ani, să obţină victorii în cadrul meciurilor jucate, fiind desemnată cea mai bună jucătoare a echipei din Debrecen.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img