More


  FOTOGALERIE. Restaurant BORSALINO, DESCHIS în județ. Mai urmează cel puțin unu

  - Advertisement -

  După cele deschise la Satu Mare și în alte câteva județe din țară, un nou restaurant Borsalino a fost deschis sâmbătă în județ. De data aceasta a avenit rândul municipiului Carei să aibă un restaurant Borsalino.

  Un cadru plăcut și primitor

  Noul restaurant Borsalino a fost deschis în niște condiții deosebit de primitoare în locația situată în Carei, Piața Avram Iancu nr. 17-19. Antreprenorul careian Mircea Halmi a achiziționat franciza Borsalino de la prietenul și partenerul său de afaceri, Cristian Tzimerman.

  Astfel, în urma colaborării dintre cei doi a apărut acest nou restaurant Borsalino, care oferă clienților săi un cadru plăcut și primitor.

  ”În incinta restaurantului avem 26 de locuri. Întreg restaurantul a fost conceput după franciza Borsalino de la Satu Mare. Inclusiv mobilierul din incinta restaurantului de la Carei a fost făcut după cel de la Satu Mare”, a declarat Mircea Halmi, pentru Gazeta de Nord Vest.

  Personal calificat

  Restaurantul dispune de un personal competent și calificat. Toți angajații de aici au făcut un curs de formare profesională chiar la restaurantul Borsalino din Satu Mare.

  ”Avem un total de 26 de angajați, calificați. Dintre aceștia, aproximativ jumătate lucrează în restaurant și în bucătărie, iar restul se vor ocupa de aprovizionare sau de livrările la domiciliu”, a mai spus Mircea Halmi.

  Pizza 1+1 gratis

  Însă activitatea restaurantului se va axa, în principal, pe livrările la domiciliu.

  ”Livrările la domiciliu va fi principala activitate a restaurantului Borsalino nou deschis la Carei. În acest sens, am implementat sistemul de pizza 1+1 gratis. De asemenea, avem o serie foarte variată de pizza, dar și de alte produse culinare cum ar fi burgheri sau shaorma, dar și alte meniuri”, a mai adăugat Mircea Halmi.

  Produse proaspete, servicii de calitate

  Deținătorul brandului Borsalino, sătmăreanul Cristian Tzimerman, a declarat pentru Gazeta de Nord Vest că toate produsele oferite de restaurantele aflate sub acest brand sunt proapsete.

  ”La Borsalino toate produsele sunt proaspete. De asemenea, și sosurile le pregătim în bucătăria noastră, nu le aducem din altă parte. Tocmai datorită faptului că produsele noastre sunt proaspete, este posibil ca și clientul să fie nevoit să mai aștepte. Dar are garanția unui produs de bună calitate, marca Borsalino”, a mai adăugat Cristian Tzimerman.

  Unde pot fi făcute comenzi

  Restaurantul a fost deschis sâmbătă, în jurul orei prânzului, în prezența tuturor angajaților restaurantului Borsalino de la Carei.

  Restaurantul va fi deschis zilnic între orele 8.00 și 23.00. Tot în timpul acestui program pot fi făcute comenzi la telefon: 0762-881881 sau pe www.carei.borsalino.ro.

  Pentru comenzi de minim 30 de lei, livrarea se face gratuit.

  Mircea Halmi a mai precizat că, în scurt timp va mai deschide un restaurant în județ. Mai exact la Negrești Oaș.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img