More


  Încă doi elevi sătmăreni, confirmați cu COVID-19

  =

  Două clase a două școli din municipiul Satu Mare au cursurilesuspendate și s-a trecut la scenariul roșu după ce doi elevi au fost depistați pozitiv cu Coronavirus. În curusl zilei de duminică, în județ au fost confirmate 30 de noi cazuri de coronavirus. Cu toate acestea, rata de infectare în județul nostru este de sub 1 la mia de locuitori.

  Scenariul roșu pentru două clase

  În acest weekend, la nivelul județului s-au înregistrat două cazuride îmbolnăvire cu COVID-19 în rândul elevilor din două unități de învățământ din mediul urban. În ambele unități școlare, cursurile celor două clase se vor muta în sistem online. În județul Satu Mare, 51.057 elevi sunt înscriși în învățământul de stat și 672 înînvățământul particular.
  Incidență redusă
  La nivelul județului, incidența este de 0,97 la mia de locuitori, iar la nivel de unități administrativ-teritoriale, localitățile Căpleni, Ciumești, Crucișor și Socond au o incidență cuprinsă între 1,5 și 3 la mia de locuitori, fiind înregistrate până la 6 cazuri/UAT, ceea ce nu necesită măsuri suplimentare.
  La Foieni, incidența este peste 3 la mia de locuitori, cele mai multe dintre cazurile pozitive fiind înregistrate în Centrul rezidențial pentru Persoanele Vârstnice, acestea fiind izolate de restul comunității. Focarul fiind identificat și izolat, nu se impune a se lua măsuri suplimentare la nivelul UAT.
  Demn de remarcat este și faptul că, de duminică până la luni, în județu nostru au fost înregistrate 30 de noi cazuri de COVID-19.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img