More


  Ioana Bran a semnat pentru Autostrada Nordului

  - Advertisement -

  Deputatul PSD de Satu Mare, Ioana Bran, a votat pentru Proiectul de lege ce aprobă un obiectiv de investiții necesar și pentru Satu Mare și despre care s-a vorbit mult în ultimii ani – Autostrada Nordului. Proiectul a fost inițiat și semnat de parlamentari de la toate partidele.

  “În noiembrie 2019, Guvernul PSD a lansat licitația pentru elaborarea studiului de fezabilitate pentru Autostrada Nordului. Anunțul, mi-aduc bine aminte, a fost făcut chiar la noi, în Satu Mare, de ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc. Termenul pentru înscrierea la acea licitație era ianuarie 2020. După cum se știe, în noiembrie PNL a inițiat moțiunea de cenzură și a preluat guvernarea… În mod normal ar fi trebuit să continue demersurile privind acest obiectiv. De-acum, cu legea adoptată, sperăm să nu mai fie întârzieri. Aș menționa că deputații PNL și USR s-au abținut de la vot, în Comisia de Transporturi. O abținere cât un vot împotrivă! Au precizat însă că vor vota în plen, ceea ce au și făcut. Proiectul a trecut cu 211 voturi.

  Autostrada va avea ruta Vama Petea – Satu Mare – Baia Mare – Dej – Bistrița – Vatra Dornei – Suceava. Este un proiect mult așteptat, întrucât peste două milioane de români din Nordul țării vor fi conectați cu Occidentul. În plus, proiectul prevede și realizarea de centuri ocolitoare pentru toate orașele de pe traseul viitoarei autostrăzi.

  Știm cu toții că beneficiile unui astfel de proiect sunt mari. Ideea e să se și realizeze!” a declarant Ioana Bran.

  Raluca Jofi  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img