More


  Mircea Govor: “Echipa PSD, Radu Roca-Radu Cristescu, Ioan Tibil cea mai puternică!”

  - Advertisement -

  Cu zece zile înaintea startului oficial în campania electorală pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie, managerul Nord Vest TV, Mircea Govor, a fost invitatul emisiunii Actualitatea sătmăreană.

  Acesta a vorbit luni seara la Nord Vest TV despre situația politică din județ după locale, dar și despre șansele pe care candidații sătmăreni le au să prindă un loc în viitorul parlament.

  Alegerile nu mai pot fi amânate
  Fostul vicepreședinte al Consiliului Județean, şi fostul preşedinte al PSD Satu Mare, Mircea Govor, recunoaște că situația actuală creată de pandemia de Covid-19 va influența alegerile din decembrie, iar prezența la urne nu va fi una foarte ridicată. Acesta spune că deși inițial și-ar fi dorit ca alegerile să fie împinse spre primăvară, acum acest lucru este imposibil.

  ”Alegerile nu mai pot fi amânate. Cu sau fără Covid-19, le vom avea pe 6 decembrie. Trebuie să ne ferim cât putem, iar oamenii să iasă la vot și să taxeze acest guvern dezastruos. Totul o ia la vale, sistemul sanitar, economia, școala…Iar lucrurile trebuie îndreptate prin vot. Lumea trebuie să priceapă că după aceste alegeri vor urma patru ani fără votări. Așadar, e important pe mâna cui dăm țara”, a spus Mircea Govor.

  PSD are echipă puternică la Satu Mare
  Legat de listele de la Satu Mare, Mircea Govor apreciază că PSD-ul a prezentat cei mai buni candidați. Cu Radu Roca, primul pe listă la Senat, și Radu Cristescu, Ioan Tibil la Camera Deputaților.
  ”Trei oameni valoroși. Și nu numai ei, toți oamenii de pe listele PSD Satu Mare sunt extraordinari. E clar că UDMR-ul va face un senator și doi deputați. Noi ne batem cu PNL pentru un post de senator și trei deputați. Sper să facem un scor bun ! Nu cred că partidele mici vor putea trimite de la Satu Mare oameni în parlament!”

  UDMR trece pragul
  În privința scorului pe care partidele îl vor face pe 6 decembrie, Mircea Govor e convins că UDMR-ul nu va avea probleme în a trece pragul. ”Vor avea voturile necesare, dacă nu în Ardeal, atunci din toată țara. Nu cred că PNL se va apropia de 40%, nu are cum, iar USR PLUS va fi important pentru o alianță de dreapta. Din păcate pentru el, nu cred că intrând în Pro România, Adrian Ștef va avea vreo șansă . Nici la Satu Mare și nici la nivel național nu vor avea mare succes. Legat de PMP, ei chiar au fost surpriza la Satu Mare. Și-au făcut o campanie bună și cu cine trebuie aici, iar acum și la nivel național ar putea intra în Parlament și să încurce niște socoteli!”, a mai spus Mircea Govor, care a promis că va mai veni la Actualitatea sătmăreană și înaintea alegerilor pentru a da pronosticurile…finale.
  Emisiunea de luni poate fi urmărită pe pagina de facebook a Nord Vest TV.

  Florin Mureşan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img