More


  Rețea de gaz la Homoroade

  - Advertisement -

  Primaria Homoroade, în parteneriat cu alte trei primării din județ, va depune studiul de fezabilitate și solicitarea de finanțare din fonduri europene prin POIM ( Programul Operational Infastructura Mare) , pentru proiectul “Rețea de gaze naturale”., anunță primarul comuneiu Homoroade, Ardelean Simion. Acest proiect urmărește înființarea unei rețele de alimentare cu gaz în toată comuna.

  Locuitorii comunei pot semna un  precontract
  Locuitorii comunei sunt rugați să completzeze și să depună la sediul primăriei precontractul care să ajute la obținrea finanțării pentru acest proiect.

  ”Pentru obținerea unui punctaj maxim la evaluarea proiectului, care să ne asigure finanțarea, trebuie să facem dovada prin “precontracte ” că peste 60% din gospodăriile existente se vor racorda la rețeaua de gaze !

  Consider că realizarea acestui proiect cu bani europeni reprezintă o oportunitate pentru dezvoltarea comunei și creșterea confortului nostru”, a mai precizat primarul Ardelean Simion.

  Racordarea gospodăriilor, gratuit
  După ce rețeaua va fi finalizată, racordarea gospodăriilor se va face gratuit, doar instalația din interiorul locuințelor va fi suportată de proprietari!

  Astfel, în perioada 24.11 2020 -04.12.2020, locuitorii comunei Homoroade sunt așteptați la sediul primpriei pentru întocmirea precontractelor de branșare la “Rețeaua de gaze naturale “.

  Cei care doresc să primească aceste precontracte prin poștă sau mail pot contacta Primăria Homoroade la 0261870705 sau office@primariahomoroade.ro.

  ”Vă informăm că branșamentul se va realiza cu titlu gratuit pentru fiecare gospodărie, a mai precizat primarul Ardelean Simion.

  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img