More


  PNL a făcut campanie mincinoasă la locale?

  - Advertisement -

  Preşedintele PMP Satu Mare, Liviu Pop, a remis un comunicat de presă către redacţia Gazetei de Nord-Vest, referitor la situaţia creată în Consiliul Judeţean Satu Mare la şedinţa de miercuri, 25.11.2020. Acesta acuză PNL şi UDMR că au făcut un blat şi deşi Adrian Cozma şi-a făcut campanie electorală la alegerile locale împotriva UDMR-ului, minţindu-şi astfel alegătorii, acesta s-ar înţelege de minune cu preşedintele UDMR Pataki Csaba. În continuare redăm întregul comunicat de presă:

  “Consilierii judeţeni PMP Satu Mare au părăsit şedinţa de Consiliu Judeţean din 25.11.2020 în momentul în care s-au supus la vot funcţiile împărţite între UDMR şi PNL.

  PMP Satu Mare a solicitat să aibă o reprezentare în A.D.I. Luna Şes, funcţie care este voluntară, nefiind remunerată, lucru refuzat de Adrian Cozma, liderul de grup şi preşedintele PNL Satu Mare, dar şi de Pataki Csaba, preşedintele Consiliului Judeţean şi al UDMR Satu Mare. Evident aceştia erau înţeleşi ca să-şi împartă posturile doar între ei, şi se pare că nu vor să ţină cont de opiniile tuturor alegătorilor din judeţ, alegători care au votat alte partide şi nu PNL sau UDMR. Să nu uităm că în campania alegerilor locale din anul acesta, PNL Satu Mare în frunte cu Adrian Cozma a dus o campanie naţionalistă cu jigniri şi atacuri la adresa UDMR-ului, dar şi a candidatului UDMR la preşedinţia Consiliului Judeţean, Pataki Csaba, lucru pe care eu, personal, dar şi partidul îl dezaprob ducând de altfel o campanie de susţinere şi promovare a proiectelor de dezvoltare a judeţului. Culmea tupeului şi a neruşinării, acum se creează o majoritate în Consiliul Judeţean între PNL şi UDMR de către aceşti doi actori vicleni Pataki Csaba şi Adrian Cozma. Concluzia mea este clară: electoratul, cetăţenii judeţului au fost minţiţi şi acum sunt şi batjocoriţi de atitudinea, faptele şi teatrul ieftin al celor doi. Mai mult, din câte ştiu eu, electoratul UDMR este unul disciplinat, serios şi nu ştim dacă acceptă astfel de înşelătorii. Consilierii judeţeni PMP nu susţin numirile politice atât în instituţiile publice, lucru practicat de PNL Satu Mare în această perioadă. Să nu uităm nici de racolările mârşave a primarilor PSD care acum sunt susţinători liberali. Consilierii judeţeni PMP Satu Mare au votat proiectele de dezvoltare a judeţului, dar nu susţin această împărţeală mârşavă neprofesionistă şi în defavoarea locuitorilor judeţului de funcţii dintre UDMR şi PNL. Susţinem dezvoltarea judeţului dar suntem total împotriva unor astfel de practici mincinoase şi înşelătoare ale PNL şi UDMR”.

  Comandat de PMP Satu Mare, realizat de Nord Vest TV Advertising SRL, cod mandatar financiar 11200012  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img