More


  Campania caritabilă “Poveste de Crăciun”, la cea de-a XVI-a ediție

  - Advertisement -

  Trupa Mihai Raicu din cadrul teatrului de Nord Satu Maree anunță cu bucurie colaborarea cu Asociația Acces la Viitor, la cea de-a XVI-a ediție a campaniei caritabile „Poveste de Crăciun”.

  ”Chiar dacă micul public beneficiar al spectacolului dedicat zilei de Moș Nicolae nu poate fi în sala teatrului, păstrăm tradiția și pătrundem în atmosfera sărbătorilor de iarnă prin intermediul tehnologiei.

  Astfel, peste 370 de copii se vor întâlni cu Moș Nicolae în data de 5 decembrie, la ora 11.00, online. Iar Teatrul de Nord, Trupa Mihai Raicu a pregătit un spectacol lectură special pentru acest eveniment, care va fi transmis exclusiv pe pagina de Facebook a Asociației Acces la Viitor.

  Beneficiari ai proiectului vor fi copiii din centrele de plasament, aflați în evidența DGASPC, precum și persoanele defavorizate din Asociația STEA, Casa Speranței și Congregația „Fiicele Îndurării”.

  Le mulțumim tuturor celor care se implică, an de an, în acest proiect”, se arată într-o informare făcută de Teatrul de Nord, Trupa Mihai Raicu.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img