More


  Codul Rutier, călcat în picioare la Satu Mare

  - Advertisement -

  Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat în week-end, o serie de activități de menținere a unui climat de siguranță rutieră, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat peste 190 de sancțiuni contravenționale.

  Astfel, în perioada 11 – 13 decembrie a.c., pe lângă activitățile de control desfășurate în contextul stării de alertă, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au efectuat activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, ocazie cu care aplicat peste 190 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 61 200 de lei.

  Totodată polițiștii rutieri au procedat la reținerea a 16 permise de conducere și au ridicat 3 certificate de înmatriculare.

  Astfel, la data de 12 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Satu Mare au depistat un bărbat, de 35 de ani, din Medieșu Aurit, care se afla la volanul unui autoturism pe raza localității de domiciliu sub influența băuturilor alcoolice, fiind implicat întru-un accident rutier cu pagube materiale.Fiind testat cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație alcoolică de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

  Tot sâmbătă, 12 decembrie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au depistat în jurul orei 22.00, un bărbat, de 33 de ani din Doba, care se afla la volanul unui autoturism pe raza localității Oar, sub influența băuturilor alcoolice. Astfel, fiind testat cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație alcoolică de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

  Duminică, 13 decembrie a.c., în jurul orei 01.40, polițiștii din cadrul Poliției oraș Negrești Oaș au depistat un bărbat, de 27 de ani, din Negrești Oaș care se afla la volanul unui autoturism pe raza localității de domiciliu fără a poseda permis de conducere. De asemenea, a fost testat cu aparatul alcooltest rezultând o concentrație alcoolică de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

  În toate cazurile prezentate cercetările continuă în cadrul dosarelor penale întocmite în cauze.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img