More


  “Gecuțele lui Moș Nicolae” din partea polițiștilor sătmăreni

  - Advertisement -

  Încă de pe acum încep pregătirile pentru a avea un Crăciun de poveste. Sărbătorile de iarnă sunt un prilej de a-i avea pe cei dragi alături, de a celebra noul an și de a ne pune speranțe în viitor.

  Pentru prea mulți, însă, această perioadă a anului nu este decât o altă ocazie de a-și aminti de greutăți și lipsuri. Dar, mai mult decât oricine, copiii nu ar trebui să își piardă nicicând credința în Moș Nicolae și spiritul sărbătorilor.

  Din acest motiv polițiștii din cadrul Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare s-au alăturat campaniei “Gecuțele lui Moș Nicolae”, inițiată de Asociația „Sfântul Acoperământ al Maicii Domnului” din municipiul Satu Mare, în cadrul căreia funcționează și Centrul de zi „Sfânta Tatiana”, pentru a aduce zâmbetul pe fața copilașilor care l-au așteptat pe Moș Nicolae.

  Astfel, polițiștii satmareni au fost ajutoarele lui Moș Nicolae pentru 25 de copilași frumoși și veseli, cărora le-au dăruit din tot sufletul cadouri pentru a aduce zâmbetul pe buzele lor și de a-i ajuta să își păstreze speranța.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img