More


  Kovacs Szabolcs a debutat în Liga 1

  =

  Ultima etapă din Liga 1 din acest an a fost una specială pentru familia de arbitri… Kovacs din Carei.

  Mezinul Szabolcs îi calcă pe urme lui Istvan Kovacs și ajunge la nivelul primei ligi din România, la 15 ani distanță de la debutul său în arbitraj.
  Szabi Kovacs a arbitrat duelul de sâmbătă dintre Chindia Târgoviște și FC Argeș, scor 2-2, un meci echilibrat cu multe faze interesante. De remarcat că ambele echipe au câte un sătmărean în lot. Alex Negrea la Chindia și George Micle la FC Argeș, ambii au fost rezerve sâmbătă…
  ”E un moment deosebit pentru fotbalul sătmărean. Avem doi arbitri în Liga 1, mai e și Ovidiu Mazilu, care are și el șansa lui să intre în lotul celor mai buni arbitri din România. Sunt bucuros pentru ei și cred că va fi un exemplu bun și pentru tinerii arbitri să muncească și să-și dorească să facă performanță. A fost un an greu pentru că la județ nu s-a mai jucat, dar sperăm că la anul vom reveni încet la normal și cu fotbalul județean”, ne-a spus președintele AJF Satu Mare, Ștefan Szilagyi, cel care se știe că e mentorul fraților Kovacs și cel care l-a instalat pe Ovidiu Mazilu ca manager la AJF Satu Mare.
  De remarcat că în aceeași etapă și Kovacs Istvan a arbitrat la centru partida FC Botoșani –FC Voluntari.
  Este pentru prima oară când doi frați arbitrează, în aceeași etapă, la centru, meciuri din Liga 1!!!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img