More


  Mircea Govor: ”Echipa PSD Satu Mare la parlamentare este singura echipă pe care eu o susțin”

  - Advertisement -

  Fostul președinte al PSD Satu Mare, fost vicepreședinte al Consiliului Județean, actualmente manager al Nord vest TV și Gazeta de Nord Vest, Mircea Govor, a declarat că echipa PSD Satu Mare pentru Parlamentul României este o echipă capabilă care poate face bine atât sătmărenilor, cât și înrtregului popor.

  Prezent în calitate de invitat la emisiunea ”Eu cu cine votez”, de pe postul de televiziunea Nord Vest TV, moderată de Florin Mureșan, fostul lider al social democraților sătmăreni a declarat deschs că echipa PSD Satu Mare la alegerile parlamentare este singura pe care el o susține.

  ”Actualul Guvern Orban fac o politică anti-românească. Împreună cu președintele Iohannis. Atunci dacă fac această politică anti-românească, să-i trimitem acasă.

  Candidaților PSD, Radu Roca, Radu cristescu, Ioan Tibil, alături de echipa lor, le doresc să ajungă în Parlamentul României. Este singura echipă pe care eu o susțin pentru aceste alkegeri, și sunt ferm convins că această echipă va câștiga.

  Așa să neajute Dumnezeu și să fim alături de poporul român pentru că merită. La Mulți Ani, România, La Mulți Ani, români!”, a declarat Mircea Govor.

  Acesta a mai precizat că, în actuala conjuctură pandemică, alegerile din 6 decembrie nu trebuiau să fie organizate, dar a îndemnat sătmărenii să iasă în număr mare la vot duminică și să voteze candidații PSD Satu Mare dacă vor să fie bine în țara asta.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img