More


  Radu Roca (PSD), mulțumește sătmărenilor pentru votul acordat

  - Advertisement -

  Candidatul PSD Satu Mare la Senatul României, Radu Roca, având șanse foarte mari de a ajunge senator după alegerile din 6 decembrie, le mulțumește sătmărenilor pentru votul acordat. În cadrul unei postări făcute pe contul său de Facebook, cel mai probabil viitorul senator PSD de Satu Mare, Radu Roca, le promite sptmărenilor că va fi un om lioal al Sătmarului. În cele ce urmează, redăm integral mesajul transmis de Radu Roca tuturor sătmărenilor.

  ”Dragi sătmareni, dragi prieteni și cunoscuți !
  Vă mulţumesc pentru sprijinul și încrederea voastră!
  Doresc să vă mulțumesc că ați ieșit la vot în circumstanțe foarte dificile din cauza pandemiei și care au fost și mai îngreunate de gestionarea ei necorespunzătoare de către guvernul Orban.
  Totodată le mulțumesc tuturor sătmărenilor care au votat, indiferent de opțiunea lor politică.
  Am parcurs împreună cele 30 de zile de campanie electorală, ați fost alături de mine cu acțiunea, cu vorba, cu inima, am împărtășit opinii și probleme, am găsit soluții, m-ați criticat unii dar, mulți dintre voi ați înțeles că PSD este singurul partid aproape de oameni, care are cele mai bune soluții dar și specialiștii care să le aplice pentru a putea depăși criza sanitară și economică în care ne aflăm.
  Indiferent dacă va fi să fie sau nu, eu am fost și voi rămâne același OM loial Sătmarului și voi continua să lupt, făcând aceeași unică politică:
  DRAGOSTEA față de SATU MARE și SĂTMĂRENI.
  Mulţumesc din suflet tuturor!”  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img