More


  Rămas bun, EVA ȘUTA

  - Advertisement -

  Voința Tatălui Ceresc a fost ca, în dimineața zilei de 18 decembrie 2020, s-o cheme la El, în al optzecișinouălea an de viață, pe roaba Lui

  E V A  Ș U T A

  A fost o mamă dedicată, o bunică iubitoare și o soție devotată. În împărăția cerurilor s-a întâlnit, așa cum de mulți ani și-a dorit, cu soțul ei dr. Mihai Șuta, pentru ca, mână în mână, precum în viața pământeană, să trăiască împreună veșnicia, iar cu spiritul lor curat să-i vegheze pe cei care i-au fost atât de dragi: nepoții Raisa și Bogdan, copiii Petra și Dan, ginerele Zoltan și nora Viorica.

  Ne rugăm ca bunul Dumnezeu să te odihnească în pace, să-ți dea lumină veșnică și să te călăuzească pe căile eternității. Te vom păstra în amintire iubită Mamă. Dumnezeu să te ierte și să te aibă în paza Lui!

  Înmormântarea va avea loc, sâmbătă 19 decembrie 2020, la cimitirul romano-catolic de lângă Podul Decebal, începând cu orele 14.00.

  ,,Făcând binele, ne construim, la drept vorbind, noi înșine paradisul, care nu-i decât o sumă de fapte bune, de acțiuni nobile ori eroice, de purtări mărinimoase a căror aducere aminte e o sobă veșnic dulce si caldă.” (Nicolae Steinhardt)

  Petra, Raisa și Zoltan Ressler,
  Viorica, Bogdan și Dan Șuta  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img