More


  Razii la sânge în tot județul

  - Advertisement -

  Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare și efectivele de poliție locală au verificat, la acest sfârșit de săptămână, aproape 2 200 de persoane și peste 160 de obiective de interes. Aproape 200 de poliţişti şi poliţişti locali au acţionat, pentru prevenirea şi limitarea infectării cu virusul Covid-19, în cadrul a 14 acţiuni punctuale, pe raza județului Satu Mare.

  Controale și amenzi
  Cu această ocazie au fost controlate 89 de autovehicule, dintre care 55 de mijloace de transport persoane.
  De asemenea, au fost verificate 38 de societăţi comerciale și 162 de obiective de interes, cu privire la respectarea măsurilor organizatorice specifice, a programului de lucru, precum şi în privinţa respectării măsurilor de protecţie de către personal şi clienţi.
  Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate in total 130 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 24 000 de lei, ca urmare a nerespectării măsurilor de protecţie individuală.

  Recomandări de sărbători
  Recomandările medicale, impuse prin norme legale, trebuie respectate și privite ca unele cu caracter temporar, însă perioada în care acestea rămân valabile depinde numai de comportamentul tuturor cetățenilor care intră în componența comunității.
  Deşi se apropie sărbătorile de iarnă, marcate de vacanţă şi sentimentul de apropiere faţă de familie, prieteni și cunoscuţi, în acest an trebuie să ţinem cont de provocările deosebite aduse de acest virus care nu va lua pauză doar pentru a ne permite să petrecem sărbătorile ca în anii precedenți.
  Atragem atenţia cu privire la continuarea adoptării unui comportament precaut!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img