More


  Ședința de sfârșit de an la PMP Satu Mare

  - Advertisement -

  Vineri, 18 decembrie, a avut loc ședința Consiliului Executiv Județean al PMP Satu Mare. Echipa PMP Satu Mare este hotărâtă să meargă mai departe și să lupte pentru sătmăreni. În cadrul ședinței, conduse de președintele PMP Satu Mare, Liviu Pop, aceștia și-au propus să continue să promoveze politica PMP în consiliile locale prin cei 37 de consilieri locali, dar și în Consiliul Județean Satu Mare prin cei doi consilieri județeni, Liviu Pop și Gabriel Mihali.
  PMP va avea un Congres Național în 6-7 martie, iar PMP Satu Mare va avea o delegație importantă la congres. Membrii echipei care va fi prezentă în luna martie la București va fi stabilită în ianuarie în următoarea ședință de Consiliul Executiv Județean al PMP Satu Mare.
  Liviu Pop, președintele PMP Satu Mare, a transmis un mesaj de unitate și a dorit întregii echipe PMP, dar și oamenilor din județ sărbători fericite!

  “PMP Satu Mare merge mai departe.
  Nimeni și nimic nu ne va opri! Suntem uniți, împreună construim mai departe! Le mulțumim din suflet sătmărenilor care au ieșit la vot pe 6 Decembrie, indiferent pe cine și cu cine au votat, le mulțumim în mod special celor care au votat PMP! Credem în PMP la Satu Mare, PMP există și va exista! Dorim sănătate și fericire tuturor membrilor, familiilor lor, dar și tuturor locuitorilor județului nostru. Crăciun fericit tuturor! Să aveți încredere în PMP!,” a declarat Liviu Pop, președintele PMP Satu Mare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img