More


  EVENIMENT. Congresului Medici Dentisti Satu Mare, o nouă reușită

  - Advertisement -

  La acest final de săptămână s-a desfășurat o nouă ediţie a Congresului Medicilor Dentisti Satu Mare destinat educaţiei medicale continue alături de lectori de prestigiu din ţară si strainatate. Congresul a fost internațional, și a fost creditat cu 24 ore de Educatie Medicală Continuă, și s-a desfășurat în sistem on-line din cauza pandemiei de coronavirus.

  În acest an, congresul a fost organizat de: Presedinte Dr. Cosmin Ratiu, Dr. Osz Titus, Dr. Datcu Oana, Dr. Datcu Dragos, Dr. Csik Maticu Balazs F. , Dr. Dan Puie, Dr. Dorin Chilintan, Dr Ladanyi Laszlo, Dr. Ruba Silviu, Dr. Hosu Mirel.

  La ediția on-line din acest an au luat partet circa 1.500 de participanți. La prezentările on-line au participat medici dentiști din România, Ungaria, Elveția, Israel, Belgia.

  Expunerile științifice s-au desfășurat pe durata a trei zile: vineri, sâmbătă și duminică.

  Printre cei mai importanți expozanți pot fi amintiți Prof Nitzan Bichacho, din Israel, prof dr. Habil Peter și dr. Balint Molnar, din Ungaria, dar și prof dr Mihai Augustin, din București, Prof Marius Lereter, Prof Cismin Sinescu, Dr Bogdan Baldea , din Timișoara, conferențiar dr Smaranda Buduru și dr Rareș Buduru din Cluj Napoca.

  Cu toate că, din cauza pandemiei, ediția din acest an a Congresului Medicilor Dentisti Satu Mare s-a bucurat de succes fiind considerată o mare reuită. Congresul a fost internațional, și a fost creditat cu 24 ore de Educatie Medicală Continuă.

  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img