More
  spot_img

  Jandarmii sătmăreni la datorie în minivacanța de Anul Nou

  - Advertisement -

  Personalul Inspectoratului de Jandarmi Județean Satu Mare a fost la datorie în minivacanța de Anul Nou, acționând atât în sistem integrat, în cooperare cu efective de poliție, cât și prin echipaje de jandarmi, pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, dar și pentru prevenirea răspândirii infecțiilor cu COVID-19.

  Cele trei zile de sărbătoare s-au scurs fără apariția unor evenimente majore, de natură să tulbure grav ordinea și liniștea publică. Cu toate acestea, nu au lipsit cazurile de tulburare a liniștii cetățenilor sau de nerespectare a prevederilor legale de protecție sanitară, consecința fiind aplicarea de către jandarmi a 81 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 11500 de lei.

  De asemenea, în aceeași perioadă, jandarmii au participat la 47 de acțiuni de verificare a modului de respectare a măsurilor de prevenție împotriva răspândirii virusului Sars COV 2 și au verificat la domiciliu 63 de persoane aflate în izolare, nefiind constatate cazuri de încălcare a măsurilor dispuse.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare