More


  Programul ROMACT, implementat de Direcția de Asistență Socială Satu Mare

  - Advertisement -

  Direcția de Asistență Socială Satu Mare va implementa la nivelul municipiului Satu Mare programul ROMACT, finanțat de Comisia Europeană și Consiliul Europei. În cadrul acestui proiect, Direcția de Asistență Socială va contribui la elaborarea și îmbunătățirea Planului de Acțiune pentru Incluziunea Romilor, astfel încât eforturile pentru integrarea persoanelor de etnie romă să fie intensificate.

  Acțiunile propuse în cadrul acestui proiect vizează patru domenii importante: sănătate, locuințe, educație și ocuparea forţei de muncă. De asemenea, proiectul pune accentul pe formarea personalului din cadrul Direcției de Asistență Socială Satu Mare, implicat în politici vizând integrarea romilor.

  Pe lângă sprijinul adaptat pentru a asigura cooperarea dintre autoritatea publică locală și comunitățile de romi, în această perioadă de pandemie COVID-19, programul ROMACT sprijină eforturile Primăriei Municipiului Satu Mare și ale Grupului de Acțiune Locală pentru a răspunde la nevoile celor mai vulnerabili.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img